Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Reobre el Museu del Suro de Palafrugell

Escrit per a 22 de maig de 2020

  • Aquest dissabte 23 de maig el Museu del Suro torna a obrir les seves portes. Ho farà amb restriccions, amb el 30% de l’aforament permès.

Després de deu setmanes de tancament, reobre el Museu del Suro de Palafrugell. Aquest dissabte 23 de maig les portes de l’equipament tornaran a obrir al públic, coincidint amb amb la Fase 1 de la desescalada. No obstant això, la reobertura serà amb restriccions.

Demà dissabte tornen a obrir les portes del Museu del Suro, però serà amb un aforament màxim del 30%. A més, tampoc es podran programar activitats i s’hauran de seguir les mesures de seguretat recomanades, per tal de garantir una visita segura i saludable. En aquesta primera etapa de desconfinament l’entrada al museu serà gratuïta.

Per fer possible l’obertura, s’ha hagut de reordenar el programa d’exposicions. La setmana que ve ja es podrà veure: “Els ocells de la sureda i l’entorn mediterrani. Diari d’un naturalista”, amb dibuixos de Jaume Ramot i Sergi del Rio, una mostra del treball de recollida de dades a partir de l’observació directe de la natura.

Tornar a estar en contacte amb el públic

Aquesta reobertura contribueix a diversificar les propostes de lleure que són tant importants després del confinament i permeten l’observació de les obres d’art directament, sense el filtre de les pantalles que ens han acompanyat durant dos mesos. Des del Museu del Suro qualifiquen d’il·lusionant reprendre el contacte amb els visitants. La funció dels museus és la d’oferir una relació directe amb els objectes i les obres que s’hi exposen, aquesta vegada hi haurà totes les mesures de seguretat pertinents perquè això sigui possible.

Durant el confinament, s’ha centrat l’activitat a les xarxes, oferint continguts diversos amb l’etiqueta #joemquedoacasa. Durant un temps encara s’afegiran propostes que es podran consultar a la web del Museu. També han quedat a l’aire projectes que, sempre que es pugui, s’aniran recol·locant en altres èpoques de l’any.

Malgrat les restriccions, aquest dissabte reobre el Museu del Suro de Palafrugell amb la mateixa empenta de sempre i amb energies renovades.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *