Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Receptes d’Estrella Michelin amb Quim Casellas

Escrit per a 24 de Març de 2020

  • El xef del restaurant Casamar de Llafranc cuina un plat diferent a través d’Instagram.
  • Són plats senzills, realistes i en els que els més petits també hi poden col·laborar.

Arran del confinament pel coronavirus, molta gent aprofita per provar noves tècniques culinàries. En aquest sentit, a Instagram es poden trobar receptes d’Estrella Michelin amb el xef Quim Casellas, del Restaurant Casamar de Llafranc.

El Casamar havia d’obrir les seves portes el proper 9 d’abril. L’Estat d’Alarma decretat per la crisi del coronavirus, però, ha fet retardar-ne l’obertura. No obstant això, Quim Casellas explica a Ràdio Palafrugell que amb l’equip de cuina continuen treballant de forma telemàtica.

En aquesta línia, també estan molt atents de com se succeeixen els esdeveniments. Amb l’equip de l’hotel tenen contacte setmanalment i esperen poder obrir el més aviat possible, sent conscients que ara per ara és impossible.

D’altra banda, per “compensar” als clients en Quim i Maria van tenir la idea d’elaborar plats a través de les xarxes socials. Unes elaboracions a l’abast de tothom i amb productes que es poden tenir a casa.

Així, en aquests dies ha cuinat una crema de carbassó, carn rostida, arròs amb pollastre i safrà i un coulant de xocolata. La proposta està tenint molt bona acceptació entre els usuaris d’Instagram. Podeu veure-les al compte @casamarllafranc.

Entaulats 2020 suspès, però homenatge als sanitaris a l’horitzó

Aquest passat dissabte 21 de març s’havia de celebrar la 6a edició de l’Entaulats, un projecte liderat per Quim Casellas i amb la col·laboració de l‘Ajuntament de Palafrugell. Enguany estava dedicat a les entitats que treballen per la convivència i la diversitat cultural. Malgrat que havien intentat buscar una nova data, finalment s’ha decidit que es posposa fins l’any vinent.

No obstant això, Quim Casellas ha avançat que estan cuinant una nova iniciativa, en aquest cas per homenatjar als i a les professionals sanitàries de la comarca. Un projecte, però que encara està a les beceroles.

Un homenatge que tenen en ment, però del que encara no saben el format ni a on el podrien fer.

Així doncs, aquests dies podeu trobar receptes d’Estrella Michelin de la mà de Quim Casellas a través d’Instagram. Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb el xef del Restaurant Casamar a l’enllaç.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *