Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les connexions entre la música clàssica i el jazz amb el Quartet Minvant

Escrit per el 10 d'Agost de 2021

  • El Quartet Minvant tocarà demà a les 21 h a l’Església de Sant Pere de Calella de Palafrugell.
  • Amb l’objectiu de conèixer més sobre el programa de l’espectacle que connecta música clàssica i jazz, contactem amb en Jordi Morell, bateria del grup.

Aquest dimecres 11 d’agost a les 21 h a l’Església de Sant Pere de Calella de Palafrugell, tindrà lloc l’espectacle musical de Quartet Minvant. L’espectacle, organitzat per Joventuts Musicals de Palafrugell amb motiu del cicle de concerts d’estiu d’enguany, és definit una connexió entre la música clàssica i el jazz. Amb l’objectiu de conèixer més sobre el programa de la funció i el grup, contactem amb en Jordi Morell, el bateria del Quartet Minvant.

En primer lloc, preguntem a en Jordi Morell sobre els inicis de la formació del Quartet Minvant. A continuació, comparteix com es van conèixer els quatre membres durant el Festival de Jazz Costa Brava.

Preguntat sobre l’activitat actual del Quartet, Morell defineix la situació actual de complicada a causa de les restriccions per la pandèmia. Tot i això, la formació empordanesa treballa per fer arribar la seva música a diferents punts de la península.

El Quartet Minvant està compost per Guillem Payaró a la flauta, Angel Bahí al piano, Guillem Soler al baix i Jordi Morell a la bateria. A continuació, escoltem com Morell presenta l’espectacle de demà dimecres a Calella de Palafrugell.

Connexió entre la música clàssica i el jazz

Joventuts musicals defineix l’espectacle com una connexió entre la música clàssica i el jazz. En aquest sentit, el bateria del grup afegeix que la tasca del quartet és extreure l’essència de les obres que interpreten i transportar-la al llenguatge del jazz.

Finalment, en Jordi Morell aprofita el nostre altaveu per convidar a tota l’audiència a gaudir del concert de demà al vespre. Convé ressaltar que es poden comprar les entrades a l’enllaç adjunt de Palafrugell Cultura.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).