Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Cicle de concerts d’estiu de Joventuts Musicals Palafrugell

Escrit per a 27 de Juliol de 2021

  • Establim contacte amb la Rimma Khismatullina de Joventuts Musicals Palafrugell.
  • Presentem la programació del Cicle de concerts d’estiu d’enguany i alguns detalls més sobre les funcions.

Durant el Matinal de Ràdio Palafrugell, establim contacte amb la Rimma Khismatullina de Joventuts Musicals Palafrugell. El motiu de la conversa, és presentar la programació del Cicle de concerts d’estiu d’enguany. A continuació, Khismatullina detalla quins concerts es troben programats durant les pròximes setmanes i alguns detalls més sobre les funcions.

El dia anterior a l’entervista, la Rimma Khismatullina a la veu, conjuntament amb Josep Maria Escalona a l’orgue, van oferir el “Recital Ave Mariaen homenatge a totes les víctimes de la COVID-19. A continuació, la Rimma detalla quin va ser el conjunt d’obres representades durant l’homenatge.

Els cicles de concerts de Joventuts Musicals Palafrugell se celebren amb totes les mesures de seguretat i prevenció sanitàries

En primer lloc, la Rimma exposa que el Cicle de concerts d’estiu d’enguany és la 38a edició de juny a setembre. Després, se seguirà amb el Cicle de concerts de tardor.

Sobre la programació, aquest dimecres 28 de juliol a les 21 h a l’Església de Sant Pere de Calella de Palafrugell tindrà lloc el concert de Quartet Cosmos. Així ens el presenta a continuació la Rimma.

En segon lloc, presenta Duo Elan, amb Anabel Real a la veu i Esther Pinyol a l’arpa. Aquest concert tindrà lloc l’altre dimecres 4 d’agost en el mateix horari i localització.

Seguint amb la programació setmanal de cada dimecres, l’11 d’agost tindrà lloc el concert del Quartet Minvant. Tot seguit, Khismatullina enumera els membres del grup i el seu instrument.

Per concloure la programació d’estiu, la Rimma presenta l’espectacle “Colors d’Europa”: Una petita mostra de peçes de música europea. Aquest concert, anirà dirigit per Quim Tèrmens amb l’Orquestra de Terrassa 48.

Per concloure, adjuntem l’entrevista completa amb la Rimma Khismatullina de Joventuts Musicals Palafrugell a l’enllaç de continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *