Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Bones valoracions de la 26a edició del Festival de Jazz Costa Brava

Escrit per el 14 d'Octubre de 2020

  • Es valora positivament l’edició d’enguany, tot i la situació excepcional.
  • El seu director artístic Pierre Bechet afirma que molta gent tenia ganes d’escoltar jazz.

Finalitza la 26a edició del Festival de Jazz Costa Brava que va tenir lloc del 8 al 12 d’octubre a Palafrugell.

El cartell va comptar amb artistes com Pauerkids, Gambardella, Amadeu Casas Trio, L’Energia Big Band i Combos de l’Escola de Música de Palafrugell, Gili-Romaní Hot Jazz Cats, Quartet Minvant, Myriam Swanson i Magnolia. Per altra banda es va fer la projecció d’Ascensor para el Cadalso al Teatre Municipal de Palafrugell amb el Cine Club Garbí. A més, cal destacar que l’organització es va veure obligada a cancel·lar el concert del cap de cartell d’enguany, Roberto Fonseca, previst per dissabte dia 10. El pianista cubà no va poder viatjar de Cuba a Europa per les restriccions de la COVID-19. Aquesta situació també va provocar que hagués de suspendre la seva gira de concerts del mes d’octubre que l’havia de portar a diferents escenaris de França, Alemanya, Suïssa, Holanda, Anglaterra i Palafrugell.

El director artístic de la 26a edició del Festival de Jazz Costa Brava, Pierre Bechet, valora positivament aquesta edició, però remarca la dificultat de desenvolupar-ho en les condicions actuals. En un inici es van programar més de 14 concerts, dels quals només se’n pogueren celebrar 4. 

Bechet remarca que la majoria de gent tenia ganes de continuar escoltant jazz i gaudir dels artistes.

El director artístic explica que intentarà que Roberto Fonseca, que enguany no va poder viatjar i arribar a Europa a causa de les restriccions de la COVID-19, pugui participar en una futura edició.

Podeu recuperar l’entrevista sencera a Pierre Bechet aquí.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).