Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Àrea de Qualitat Urbana comença el repartiment de cubells de residus

Escrit per a 8 d'abril de 2021

Unes setmanes enrere, de la mà de Diana Lledó, vam presentar el nou calendari de recollida porta a porta. Una inicitaiva de l’Àrea de Qualitat Urbana de l’Ajuntament de Palafrugell. Atès que aquest matí s’han començat a repartir nous cubells pels residus, ens hem desplaçat a la plaça de l’Ajuntament. Amb la intenció d’informar-nos sobre els horaris de repartiment i els requisits per recollir el vostre cubell.

En aquest sentit, recordar que el nou calendari de recollida entra en vigor el pròxim 19 d’abril i els canvis afectaran quasi 2.000 habitatges del centre de Palafrugell. A més de repartir els cubells de reciclatge, la caseta de Qualitat Urbana proporciona informació a la ciutadania sobre el funcionament del nou calendari.

En primer lloc, la Judit Mitjà – treballadora de l’empresa contractada per Qualitat Urbana per al repartiment -, ens explica els horaris per a recollir els vostres cubells fins al 17 d’abril.

Els cubells ja es poden recollir de dilluns a dissabte de 9 a 13 h fins al 17 d’abril.

Els cubells estan disponibles per la seva recollida per a tots i totes aquelles ciutadanes que, o encara no el tenen, o bé l’han perdut. Només cal indicar el nom del carrer, de qui el recull i el número d’habitatge.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *