Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Activitats per la primera quinzena de maig a la Biblioteca

Escrit per a 5 de Maig de 2021

  • El director de la Biblioteca Municipal, Joan Soler, ens avança l’agenda d’activitats per la primera quinzena de maig.
  • Recordar que podeu seguir totes les novetats i activitats a les xarxes socials de la Biblioteca Municipal.

Un cop més hem traslladat els nostres micròfons cap a les instal·lacions de la Biblioteca Municipal de Palafrugell. A continuació, conversem amb el seu director, en Joan Soler, per conèixer les activitats programades al llarg de la primera quinzena de maig.

Després del cap de setmana de Flors i Violes i l’adaptació a la nova presencialitat a la Biblioteca, a la tarda d’avui se celebrarà la presentació del conte La Tureta i la llum invisible. Amb la presència del seu autor Pau López i la il·lustradora Olga Cantalosella. A continuació, en Soler detalla el procés d’inscripció.

Seguidament, Soler ens presenta l’activitat del dilluns 10 de maig: El Club de Matemàtiques amb Xavier Valls. En l’activitat, es desenvoluparan tres temes sobre el trencaclosques.

Una altra activitat destacable de l’agenda, és la càpsula de formació que se celebra el dimarts 11 de maig. Una formació en informàtica de 3 h adreçada a joves i adults per introduir-se en el procés de recerca de feina.

Seguint amb l’agenda, el dijous 13 de maig es presentarà el llibre Blanc de Gerard Prohias. Convé destacar que la presentació també comptarà amb la presència de Ciryl Torres.

En darrer terme, el dilluns 17 de maig tindrà lloc el Club de Llegir Teatre. L’obra comentada, serà Galatea de l’escriptor Josep M. Segarra.

Una altra presentació exclosa de l’organització de la Biblioteca, és la presentació del llibre La història d’un Crit de Comanegra.

Per recuperar la conversació completa amb el director de la Biblioteca Municipal de Palafrugell Joan Soler, podeu escoltar l’arxiu de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *