Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Balanç positiu del Flors i Violes

Escrit per a 3 de Maig de 2021

  • Sílvia Beleña, cap de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell ressalta que durant tot el cap de setmana es va veure molt de moviment pel municipi.

Tot i que les condicions meterològiques van fer la guitza, des de l’organització es fa un balanç positiu del Flors i Violes 2021. Valoren la decisió de traslladar totes les activitats de carrer i concerts a espais tancats com encertada.

Sílvia Beleña, cap d’àrea de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell repassa els mals de caps que van tenir la setmana passada a causa de les previsions meteorlògiques. Així, a mitjans de setmana ja van deicidir fer els concerts i activitats de carrer en espais tancats.

Tot i reconèixer que no és el mateix viure els concerts en recintes tancats, comenta que l’alternativa era arriscar-se a suspendre activitats.

D’altra banda, també apunta que tot i que ahir el sol va fer acte de presència, era inviable traslladar tot el muntage, de nou, cap a la plaça de Can Mario.

A més del ple en totes les propostes del Flors i Violes, l’ambient pels carrers de Palafrugell també era festiu. Així, tot i que no disposen de dades, la sensació és que molta gent va visitar la vila. Els bars i restuarants i les zones d’aparcament així ho corroboraben, segons Beleña.

Esperança de poder tornar a un Flors i Violes “normal”

Tot i el balanç positiu d’aquest Flors i Violes, des de l’IPEP esperen poder a tornar a fer una edició el més semblant possible a la del 2019. En aquest sentit, Sílvia Beleña destaca que hi ha moltes idees que han quedat al calaix per les restriccions actuals.

Amb tot, després de donar el tret oficial de la primavera, des de l’IPEP posaran tots els esforços en el següent esdeveniment. La Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell que donarà el tret de sortida a l’estiu a la Costa Brava.

Podeu recuperar l’entrevista íntegra amb Sílvia Beleña al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *