Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Primera quinzena d’agost a la Biblioteca

Escrit per el 7 d'Agost de 2021

  • Presentem les activitats que ha preparat la Biblioteca per aquesta primera quinzena d’agost de 2021.
  • A continuació, el director Joan Soler comparteix els detalls de cada activitat, així com els horaris i protagonistes d’aquestes.

Com és habitual, Ràdio Palafrugell trasllada el seu micròfon a les instal·lacions de la Biblioteca Municipal. La intenció és la de conèixer quines activitats ha preparat la Biblioteca per aquesta primera quinzena d’agost de 2021. A continuació, el director Joan Soler comparteix els detalls de cada activitat, així com els horaris i protagonistes d’aquestes.

Abans de presentar les pròximes activitats, el director de la Biblioteca fa una valoració de l’acte de Converses de Barraca 2021: Passat i Futur de les Festes de Primavera. El qual es va celebrar ahir a la Bòbila Vella de Palafrugell.

En segon lloc, el director anuncia la presentació d’un conte amb taller inclòs el dimarts 10 d’agost a les 18 h al Pati de la Biblioteca. El conte és “El conte d’en Ciril·li” i el presentaran la Montse Català i la Salva Mestres.

En tercer lloc, el dijous 12 a les 19 h a la Sala Polivalent, el professor Roger Nieto presentarà l’obra “Una passió per la vida i la llibertat”.

Altrament, el divendres 13 a les 19 h el Pati acollirà un duet literari. Amb la presentació dels llibres “Jo era al Món” de Marc Artigau; i “El que pensen els altres” de Clara Queraltó. A més, l’acte comptarà amb la introducció de Guillem Terribas.

Més activitats previstes per l’agost

Per últim, entrant en la programació per la segona quinzena d’agost, Soler avança la sessió de Cine Fòrum de dimecres 18 a les 19 h al Teatre Municipal. A continuació, anuncia la presència de l’Imma Merino, periodista i crítica en cinema; i d’en Guillem Terribas, com activista cultural.

Finalment, adjuntem l’entrevista completa amb el director de la Biblioteca Municipal Joan Soler. Recordar a l’audiència que disposa de la programació detallada al web de la biblioteca i que convé reservar localització al 972 30 48 09.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).