Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’àrea de Cultura de Palafrugell renova la pàgina web

Escrit per el 10 de Juny de 2021

  • Francesc Bujer de l’Àrea de Cultura explica les principals novetats que s’han fet al recurs en línia.
  • Entre les millores hi destaca la nova dinàmica de l’apartat de programació.

L’arribada del mes de juny ha portat també la renovació de la web de l’àrea de Cultura de Palafrugell. A més del canvi d’imatge, destaca que és un portal més dinàmic i en el que és més fàcil accedir a la programació relacionada amb la cultura del municipi.

Francesc Bujer, de l’àrea de Cultura de Palafrugell descriu la nova web com una pàgina més intuïtiva i més dinàmica. En aquest sentit, apunta que els canvis fan que la informació o la compra d’entrades en línia siguin més accessibles.

D’altra banda, Bujer recorda que bona part de la informació es difon a través de les xarxes socials de l’àrea, “calia una reforma integral” del web que es va crear el 2014.

En segon lloc, Frances Bujer informa que es manté l’adreça original. Respecte les millores efectuades destaca la nova dinàmica de l’apartat que mostra la programació cultural del municipi. Un apartat que qualifica d’innovador, dinàmic i atractiu.

L’augment del consum digital i de les transaccions en línia, Bujer insisteix en que la compra d’entrades ara resultarà més fàcil.

Un altre notícia important és que, des de l’Àrea de Cultura, també treballen per enllaçar el nou web amb el la nova pàgina web oficial de la Biblioteca de Palafrugell.

Finalment, disposeu de la conversació íntegra amb en Francesc Bujer de l’Àrea de Cultura de Palafrugell a l’enllaç de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).