Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Converses de barraca 2021: “Passat, present i futur de les Festes de Primavera”

Escrit per el 29 de Juliol de 2021

  • Conversem amb en Joan Soler, director de la Biblioteca Municipal, per conèixer les pròximes activitats.
  • D’entre les activitats, destaquem la jornada d’enguany de les Converses de Barraca 2021 sobre el “Passat, present i futur de les Festes de Primavera”.

Visitem les instal·lacions de la Biblioteca Municipal de Palafrugell per conversar amb el seu director Joan Soler. Durant la conversa, en Joan comparteix una valoració sobre l’acte d’inauguració del mural al Pati de la Biblioteca. Seguidament, recorda la presentació que tindrà lloc el pròxim divendres. I per últim, presenta les Converses de Barraca 2021, amb la taula rodona “Passat, present i futur de les Festes de Primavera”.

En primer lloc, Soler recorda l’acte d’inauguració del mural artístic en una de les parets de la Sala polivalent, el qual pretén incentivar la passió per la lectura. El mural és obra de Montse Abril, Bruna Valls i Anna Grimal, membres del col·lectiu Arteca.

L’activitat va acabar amb l’actuació de la cantant novell de Palafrugell Aida Blanco que amb el seu grup musical White Shadow va animar la tarda amb un repertori clàssic de cançons al pati de la Biblioteca.

El grup White Shadow durant el directe musical en l’acte d’inauguració. (Joan Soler)

Abans de presentar les Converses de Barraca 2021, Soler recorda la pròxima activitat de divendres a les 19 h al Pati de la Biblioteca: La presentació del llibre “Un món sense l’Oriol Gante”, de Mercè Cuartiella. I “Autopista”, de Joan Manel Soldevilla. Amb la presència de Guillem Terribas com a dinamitzador.

A continuació, escoltem com presenten l’activitat els mateixos autors, la Mercè Cuartiella i en Joan Manel Soldevilla.

Joan Manel Soldevilla, autor d'”Autopista”.
Maria Mercè Cuartiella, autora d'”Un món sense l’Oriol Gante”.

Converses de Barraca 2021: “Passat, present i futur de les Festes de Primavera”

D’altra banda, el director de la Biblioteca també presenta les “Converses de Barraca 2021”. Aquesta activitat enguany estarà dedicada al “Passat, present i futur de les Festes de Primavera”. A més, canvia la seva localització habitual i es desenvoluparà a la Bòbila Vella, envoltada de l’exposició “Història de les Festes de Primavera”.

L’activitat comptarà amb la presència de Marc Casanovas, Paco Dalmau i Marià Júdez. Tots tres personatges de Palafrugell, i fortament vinculats amb les Festes de Primavera. Per inscriure’s en l’activitat, cal trucar al 972 30 48 09.

A continuació, adjuntem les aportacions d’en Marc Casanovas i en Paco Dalmau entorn l’activitat Converses de Barraca 2021: “Passat, present i futur de les Festes de Primavera”.

Marc Casanovas
Paco Dalmau

Per concloure, Soler aprofita per anunciar la segona activitat de la primera setmana d’agost: La presentació del llibre “100 cançons” d’en Carles Pastor al Pati de la Biblioteca. Amb la presència de l’autor i de Carles Casanovas i Quico Vaqué.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).