Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Palafrugell vacunarà els infants a partir del 20 de desembre

Escrit per el 15 de Desembre de 2021

  • La Bòbila de Palafrugell serà el punt central de vacunació als infants de 5 a 11 anys al Baix Empordà.
  • La vacunació, amb cita prèvia, serà els dies 20, 22, 27 i 29 de desembre i el 3 de Gener del 2022 de les 16 a les 20h.

Com va avançar Ràdio Palafrugell, el punt de vacunació massiu als infants de 5 a 11 anys de tota la comarca serà la Bòbila. En aquest sentit, Palafrugell vacunarà els infants a partir del 20 de desembre en horari de 16 a 20h. L’administració d’aquestes vacunes serà sempre amb cita prèvia.

A través del portal vacunacovidsalut.cat ja es pot demanar hora perquè els nens i nenes de 5 a 11 anys es vacunin de la COVID-19. Tot i que a nivell de Catalunya ja s’ha començat a punxar als infants d’aquesta franja d’edat, al Baix Empordà no serà fins el 20 de desembre que es començarà a fer de forma massiva.

Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà informen que Palafrugell serà on es vacunarà els infants i serà a partir del 20 de desembre. La resta de dies reservats per la canalla són els dies 22, 27 i 29 de desembre i el 3 de gener del 2022 de les 16 a les 20h.

D’altra banda, cal recordar que els infants han d’anar acompanyats del pare, la mare o el tutor legal. En cas que vinguin amb qualsevol altre adult, han de portar una aquesta autorització signada.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).