Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Activitats a Palafrugell per celebrar el dia de l’orgull LGTBI+

Escrit per el 23 de Juny de 2021

  • Conversem amb la Sonia Vivolas de l’Espai Dona i LGTBI+ de Palafrugell.
  • A continuació, exposem l’actualitat de l’activitat de l’Espai i la programació entorn el 28J, dia de l’orgull LGTBI+.

Avui hem dedicat una estona de l’emissió a conversar amb la Sonia Vivolas de l’Espai LGTBI de Palafrugell. El motiu de la conversa han estat les activitats que s’han organitzat a Palafrugell entorn la commemoració del dia de l’orgull LGTBI+ el 28 de juny.

En primer lloc, Vivolas fa una valoració de l’hora del compte que es va celebrar el darrer 16 de juny al Pati de la Biblioteca: “El gripau blau i el príncep encantat” de Vivim del Cuentu.

En segon lloc, presentem l’activitat que tindrà lloc el pròxim dissabte 26 de juny a les 18 h al Museu del Suro. Definida com un taller de còmic, és una activitat vinculada al conte de la biblioteca organitzada des de la Comissió d’Igualtat.

Sobre la vinculació entre ambdues activitats, Vivolas aclareix que són complementàries, però també es poden realitzar per separat. Convé ressaltar que, aquesta vinculació, ha estat possible gràcies a la coordinació entre la Biblioteca Municipal i el Museu del Suro.

Exposició cultural a la Biblioteca

El mateix dia 28 a les 12 h, des de Ràdio Palafrugell es podrà escoltar la lectura del manifest LGTBI+. Així, la regidora de Polítiques d”Igualtat de l’Ajuntament de Palafrugell, Mònica Tauste en farà la lectura.

Dia de l'orgull LGTBI+

Seguint amb la programació, el mateix dia de l’Orgull LGTBI+ a la Biblioteca Municipal de Palafrugell es podrà visitar una exposició cultural dedicada especialment a la commemoració del 28J. A continuació, Vivolas fa cinc cèntims sobre el material de l’exposició.

Per concloure, convé afegir que Emporderats realitzarà la seva presentació oficial el 26 de juny a les 18 h a Plaça Major de Platja d’Aro.

Per conèixer més informació sobre el butlletí electrònic i altres activitats de l’Espai LGTBI, podeu recuperar l’entrevista completa amb la Sonia Vivolas a l’enllaç de continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).