Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Associació Emporderats amb les víctimes de les agressions LGTBIfòbiques

Escrit per el 3 de Juny de 2021

  • Establim contacte amb en Manel Moreno, president de l’Associació Emporderats.
  • Conversem sobre les agressions LGTBIfòbiques i la concentració d’avui dijous a les 20h a Girona.

En les darreres setmanes, vam mantenir una conversa amb en Manel Moreno com a president de l’Associació Emporderats, l’associació LGTBI del Baix Empordà. Aquest cop, establim contacte amb el mateix per conversar sobre les agressions LGTBIfòbiques i fer ressò de la concentració d’aquesta tarda a Girona.

En primer lloc, preguntat sobre les últimes agressions LGTBIFÒBIQUES que s’han viscut a Catalunya, Moreno afegeix que els preocupa molt la impunitat en l’actuació dels agressors.

Les agressions “están creixent molt perillosament”.

Des de l’Associació Emporderats, treballen per visibilitzar per xarxes socials les agressions LGTBIFÒBIQUES que es donen arreu del territori. A continuació, en Manel Moreno destaca que preocupa molt la progressió ascendent d’aquestes agressions.

Preguntat sobre la diferència entre la quantitat d’agressions a les àrees metropolitanes i als municipis de la nostra comarca, Manel Moreno justifica que no tot són números.; Ja que, moltes de les agressions o micro-agressions, no es fan públiques.

En aquests moments, queda patent que és molt important que ens hem de visibilitzar. Que som un grup gran, cohesionat i que comptem amb el suport de tota la societat que és el que aquesta gent ha de veure, perquè es fan forts si no. Ens queda molta feina per fer evidentment.

Manel Moreno, president de l’Associació Emporderats.

Per concloure, recordar que aquesta tarda a les 20h tindrà lloc la concentració “PROU AGRESSIONS LGTBFÒBIQUES!! NO TENIM POR” a Girona. Des de l’Associació Emporderats, se sumen a la concentració organitzada per l’Espai LGTBI de Girona. A continuació, en Manel Moreno convida a tothom a donar suport a l’acte, per demostrar a les víctimes de les agressions que no estan sols.

Adjuntem la conversa completa amb el president d’Emporderats, Manel Moreno, a l’enllaç de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).