Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Agenda d’activitats de juny a la Biblioteca de Palafrugell

Escrit per el 9 de Juny de 2021

  • Conversem amb Joan Soler, director de la Biblioteca de Palafrugell, sobre l’agenda d’activitats de juny 2021.
  • Durant els propers 15 dies proposen activitats per a públic jove, adult i infantil.

Una setmana més fem un repàs de l’agenda d’activitats de juny programades a la Biblioteca de Palafrugell. En aquesta ocasió, consultem amb el director de l’equipament municipal, Joan Soler, la programació que engloba del dimecres 11 al dilluns 21 de juny.

Per començar, com a activitat a destacar el divendres 11 a les 19h al Pati de la Biblioteca tindrà lloc el debat “El Canvi Climàtic. Una realitat d’avui”. A càrrec de Xavier Turro, Mallku Negre i Sjoerd Gaastra.

L’altra setmana, en data a dilluns 14 a les 19h a la Sala Polivalent de la Biblioteca, torna el Club de Matemàtiques. En aquesta ocasió, presenta “6 problemes de les proves Cangur d’aquest any i dos de propina” a càrrec de Xavier Valls. Una activitat adreçada al públic jove i adult.

Activitats per a tots els públics

Tot seguit, fa repàs de les propostes pels infants, amb una Hora del Conte. El dimecres 16 a les 17.30h al Pati de la Biblioteca la companyia Vivim del Cuentu explicarà El gripau blau i el princep encanta.

D’altra banda, el dimecres tindrà lloc a les 19h l’activitat virtual del Club de Lectura Fàcil a càrrec de la Marta Padrós. En aquest club, es comentarà Onada de calor de René Appel.

A finals de la propera setmana oferiran un nou Club de Lectura Narrativa, serà el dijous 17 a les 19h. En aquesta ocasió es comentarà Frankie Addams de Carson McCullers.

Finalment, el dilluns 21 a les 19h al Club de Llegir el Teatre comentarà L’emperadriu del Paral·lel de Lluïsa Cunillé.

Recordar que totes les activitats requereixen inscripció prèvia a través del telèfon de la Biblioteca 972 30 48 09. Tot seguit, trobareu adjunta l’entrevista completa amb el director de la Biblioteca Joan Soler.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).