Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Primeres activitats de juliol a la Biblioteca

Escrit per a 30 de Juny de 2021

  • Visitem les instal·lacions de la Biblioteca Municipal per conèixer les activitats de la primera quinzena del mes de juliol.
  • A més de les activitats programades, Soler avança la disponibilitat de quaderns i llibres de coneixement per al repàs del curs escolar durant l’estiu.

A les portes d’entrada al mes de juliol, fem una visita a les instal·lacions de la Biblioteca Municipal de Palafrugell. On, a l’atenció del seu director Joan Soler, coneixem les activitats que tindran lloc la primera quinzena de juliol al Pati de la Biblioteca.

Seguint la programació del mes de juliol, el director de la Biblioteca Municipal avança l’activitat del d’aquest divendres: L’exposició “Glamour” de Ferran Vidal a l’Espai Arteca.

En segon lloc, Soler avança la presentació del llibre “A dos pams del cel” de l’escriptor i psicòleg Joan Carles Subirats el dijous 8 a les 19 h. Un “dietari del càncer” de l’editorial empordanesa Brau que presenta la Biblioteca en col·laboració amb l’Oncolliga Palafrugell.

En tercer lloc, la presentació del llibre “La mort dels altres” de l’editorial Rata a càrrec de l’escriptor Pere Maruny. La presentació comptarà amb la introducció de Narcís Ferrer i tindrà lloc el divendres 9 a les 19 h.

Programació i activitat durant l’estiu a la Biblioteca

Preguntat sobre la programació i activitat d’estiu a la Biblioteca, en Joan avança que seguiran el mateix horari que a l’hivern. A continuació, convida a tot el públic lector de la vila a anar a la Biblioteca i a gaudir de la programació que ofereix la casa.

Finalment, Soler comparteix que compten amb quaderns i llibres de coneixements per seguir repassant els temaris treballats durant el curs. Ajudant així a mantenir la pràctica dels coneixements durant el període de transició d’un curs a l’altre.

Per concloure, adjuntem l’entrevista completa amb en Joan Soler, director de la Biblioteca Municipal de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *