Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Xarxa i el TMP presenten l’espectacle ZAQUIZAMÍ

Escrit per a 20 de Febrer de 2021

  • L’espectacle de la companyia Roberto G. Alonso, reconeguda internacionalment, s’aturarà al TMP aquest diumenge.
  • Disponible la venta anticipada d’entrades a https://palafrugell.koobin.com/

En el marc de col·laboració de La Xarxa Palafrugell amb el Teatre Municipal de Palafrugell, han fet possible l’arribada de l’espectacle Zaquizamí a la nostra vila. Tot seguit, conversem amb en Lluís Hereu, representant de la Xarxa Palafrugell a la Fundació la Xarxa, qui ens farà una sinopsi de l’obra.

En primer lloc, en Lluís Hereu comparteix amb la nostra sintonia que l’arribada de l’espectacle al municipi, és fruit de la col·laboració de La Xarxa amb l’Àrea de Cultura i el Teatre Municipal de Palafrugell.

ZAQUIZAMÍ

“Un espai on els trastos vells tornen a agafar vida i busquen noves oportunitats, fent dels defectes virtuts. Un obra que és un cànon a la diversitat, a la solidaritat i a l’esperit de superació.”

Lluís Hereu, representant de La Xarxa Palafrugell a la Fundació la Xarxa.

Tot seguit, en Lluís defineix l’obra “plena de llum i color”. Amb una elaborada posada en escena. Un espectacle destinat al públic familiar, on gaudiran tant els més petits com els adults.

Sobre la companyia Roberto G. Alonso, aquesta té un reconeixement internacional quant a funcions d’espectacles familiars i d’adults.

Per concloure, Hereu ens recorda la venda d’entrada anticipada de l’obra que tindrà lloc el pròxim diumenge a les 12 h al Teatre Municipal de Palafrugell.

Abans de finalitzar la conversa, en Lluís aprofita l’altaveu per animar a tota la població a gaudir del teatre en un entorn únic com són les instal·lacions de Palafrugell; Un municipi que treballa per a la conservació i evolució del teixit cultural del territori.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *