Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Xarxa presenta l’obra “La nena dels pardals” al TMP

Escrit per a 17 d'Octubre de 2020

  • L’obra tindrà lloc dissabte a les 18 h al Teatre Municipal de Palafrugell.

Aquest dissabte a les 18 h al TMP de Palafrugell, La Xarxa obre la seva temporada estable amb “La nena dels pardals”. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens. Una peça que ens porta la companyia “Teatre al Detall” amb direcció de Joan Maria Segura i Bernadas.

En primer lloc, hem parlat amb Pilar Alsina sobre l’obra que presentaran aquest cap de setmana i sobre altres activitats pendents de La Xarxa. Ens avança que, tot i la parada des de març, busquen arrencar de nou amb “La nena dels pardals”.

“La nena dels pardals” basada en un conte japonès, treballa la llibertat. Pilar Alsina ens qualifica l’obra com “un espectacle molt bonic”. “La nena dels pardals”, era l’obra per concloure la temporada passada. En el seu moment, es va reprogramar i dissabte iniciarà aquesta nova temporada.

Respecte a les noves normatives decretades la passada nit de dijous a divendres, Pilar Alsina ens avança que no els hi han afectat. Ja comptaven amb la compra d’entrades en línia i un màxim de cinc persones per unitat familiar. A més, l’aforament ja era del màxim del 50% per poder proporcionar una distància de seguretat tot i dur la mascareta obligatòria.

#culturasegura

Seguidament, Pilar Alsina ens explica quins són els diferents espectacles de la programació que es van veure afectats durant l’estat d’alarma.

Finalment, ens detalla la programació prevista fins a final d’any per La Xarxa. A causa de la incertesa davant la situació actual, La Xarxa no programa a llarg termini, com altres anys.

Adjuntem l’entrevista sencera amb Pilar Alsina de La Xarxa.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *