Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Torna la polèmica amb el Carnaval dels Carnavals.

Escrit per a 7 de Maig de 2019

  • J.Piferrer: ‘No havíem quedat així amb l’Ajuntament de Platja d’Aro’

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat la 2a edició del “Carnaval dels Carnavals” de localitat de Platja d’Aro amb la partipació de 22 carrosses.
Aquesta rua primaveral ha tornat a agafar el lema “Carnaval dels Carnavals”, molt similar a la de “Carnaval de Carnavals” que tradicionalment defineix el Carroussel Costa Brava de Palafrugell.

En aquest sentit, l’any passat aquest fet va aixecar molta polseguera i, fins i tot, hi va haver una reunió entre consistoris per arribar a una solució.
Un cop passada la segona edició i veient que han tornat a utilitzar aquest lema i fent-lo coincidir amb Flors i Violes, l’alcalde de Palafrugell ha sentenciat que “nosaltres ja no en volem saber res més. Els hi vam demanar que canviessin el nom i el dia per tal que les colles de Palafrugell hi poguessin participar. Ens van dir que sí i ara han fet el mateix.”

Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell


Per aquest motiu l’alcalde palafrugellenc aposta perquè el consistori se centri en oferir unes bones Festes de Primavera i deixar de banda el que fan la resta, destacant que “per molts diners que tinguin, mai arribaran a oferir una rua de carrosses amb la qualitat que que es pot veure a Palafrugell”.

No obstant el malestar que s’ha manifestat, Piferrer, no ha tancat la porta a tornar-se a reunir, això sí, “sempre que vulguin parlar de poble a poble i no de poble a un centre comercial”.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *