Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’escola de carrossaires serà una realitat aquesta tardor

Escrit per el 19 de Febrer de 2022

  • Marc Casanovas, president de Els Trompats, entitat coorganitzadora de les Festes de Primavera avança aquesta iniciativa.
  • A més, explica que les colles carrossaires estan treballant ja en el 60è Carroussel Costa Brava.

Durant la presentació del cartell del Festiva ÍTACA Palafrugell que tindrà lloc durant les Festes de Primavera, també es va parlar del Carroussel Costa Brava. Un esdeveniment que després de dos anys d’aturada obligada per la pandèmia, tornarà a fer-se el diumenge 5 de juny. Marc Casanovas, president de Els Trompats explica que eguany seran 8 colles participants. A més, avança que el projecte de l’escola de carrossaires serà una realitat aquesta propera tardor.

A menys de 4 mesos de la 60a edició del Carroussel Costa Brava, les colles carrossaires ja estan treballant per tornar a sortir al carrer. Marc Casanovas explica que després de dos anys d’aturada ha costat tornar a reprendre la construcció de carrosses.

Des de Els Trompats, com a coorganitzadors de les Festes de Primavera, no han volgut avançar gaires detalls de les activitats que estan preparant. No obstant això, Casanovas apunta que volen recuperar aquelles propostes que funcionaven, però també innovar.

En aquest context, per la implicació de diverses àrees de l’Ajuntament i de la resposta d’altres entitats municipals, considera que seran unes Festes de Primavera “apoteòsiques”.

L’escola de carrossaires

D’altra banda, tot i no poder avançar detalls de les activitats que es programaran durant les Festes de Primavera, Marc Casanovas ha revelat que l’escola de carrossaires serà una realitat aquesta propera tardor.

Un projecte que ha estat una llarga reivindicació de les pròpies colles de carrosses. Tot i que la intenció era poder-la començar abans, com que els tallers els oferiran els propis carrossaires, fa impossible fer-ho abans de l’estiu.

Per últim, i en aquesta mateixa línia “formadora”, el president de Els Trompats explica que el projecte educatiu continua en marxa i que enguany es farà també a secundària.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).