Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Skatalà i The Penguins obriran l’ÍTACA Palafrugell

Escrit per a 17 de Febrer de 2022

  • Els ritmes jamaicans obriran el festival al municipi el 3 de juny, coincidint amb les Festes de Primavera.
  • La música urbana dels 31FAM i Tramma acompanyaran a Doctor Prats el dissabte 4.

Aquest matí ha tingut lloc la presentació de tots els concerts del Festival ÍTACA Palafrugell. Així, a l’avançament de Doctor Prats se li sumen els noms d’Skatalà, The Penguins i 31FAM, entre d’altres. Per segon any el festival arriba a Palafrugell coincidint amb les Festes de Primavera que enguany es commemora la 60a edició.

Seguint en la línia iniciada l’any passat, el Festival ÍTACA i les Festes de Primavera de Palafrugell tornen a anar de la mà. I ho fan amb més concerts i una proposta ampliada per commemorar el 60 aniversari del Carroussel Costa Brava. Fran Arnau, director del Festival ÍTACA destaca que s’ha buscat una programació per a tots els públics.

Entre els caps de cartell hi ha la presentació del nou disc dels Doctor Prats (4 de juny) i Skatalà (3 de juny). A més, coincidint amb el Carroussel Costa Brava, el 5 de juny tancarà el Festival ÍTACA Palafrugell l’Orquestra Maribel.

Per la seva banda, des de l’organització de les Festes de Primavera es mostren satisfets de la fusió amb el Festival ÍTACA. En aquest sentit, Josep Piferrer, com a regidor de Cultura, destaca que aquesta col·laboració tindrà un gran ressò.

Per últim, des del festival també destaquen els concerts de Kumbara (3 de juny) i Tramma (4 de juny) perquè denota l’aposta del festival per les bandes locals emergents.

Marc Casanovas (Els Trompats), Fran Arnau (director Festival ÍTACA), Josep Piferrer (alcalde i regidor de Cultura) i Agustí Fernández (àrea de Cultura)

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *