Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Les obres a l’Avinguda Espanya, a finals d’any

Escrit per el 15 de Febrer de 2021

  • Lluís Ros, regidor d’Obra Pública avança que “a un 99% les obres d’ampliació de l’Avinguda Espanya començaran passat l’estiu”.
  • S’inciaria la primera fase de les tres aprovades i es finançaria amb una part del romanent de tresoreria del 2020.

Lluís Ros, regidor d’Obra Pública de l’Ajuntament de Palafrugell ha avançat a Ràdio Palafrugell que les obres a l’Avinguda Espanya s’iniciaran a finals d’any. La primera de les tres fases es finançaria amb una part del romanent de tresoreria del 2020.

Durant la presentació dels pressupostos del 2020 a l’Ajuntament de Palafrugell, un dels objectius era el desdoblament de l’Avinguda Espanya. Unes obres que havien de començar l’any passat, però que a causa del temporal Glòria primer i la pandèmia després, es van ajornar. No obstant això, Lluís Ros ha assegurat a un 99% que la primera fase començaria passat l’estiu.

D’altra banda, ha recordat que en cap cas, aquesta artèria d’entrada a Palafugell i que porta cap als nuclis de platja, es tallarà al trànsit.

Així, en aquesta primera fase es començaria el desdoblament des de la plaça Pallach fins al recinte firal.

Una remodelació primordial

El regidor d’Obra Pública ha defensat que una part del romanent de tresoreria es destini a executar la primera fase d’aquestes obres perquè no només solucionarà problemes de trànsit. En aquest sentit, ha argumentat que també ajudarà al drenatge a l’Avinguda del Mar, quan caiguin tempestes.

D’altra banda, Ros no ha assegurat que durant aquests episodis de pluges el pavelló de patinatge es pugui inundar.

Per últim, preguntat per si en algun moment s’ha pensat en deixar per més endavant aquestes obres. Lluís Ros ha reconegut que són unes obres “molt cares”, però que gràcies a poder disposar del romanent es podrà tirar endavant.

Per tant, al 99%, segons Lluís Ros, les obres a l’Avinguda Espanya començaran a finals d’any, passat l’estiu 2021.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).