Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’AVAC entrega els premis de Conte curt Es còdol i de fotografia digital

Escrit per el 29 d'Agost de 2023

  • Els premiats en el conte curt són Albert Grabulosa i Antoni Gonzalvo.
  • Els guardonats en els premis de fotografia són Gisela González, Vicenlee Moedano i Eloi Alcaide.

L’Associació de Veïns i Amics de Calella ha entregat els VIII Premi de conte curt Es Còdol i el IV de fotografia digital. S’ha fet aquest dissabte en un acte al local social de l’AVAC abans de la presentació del llibre de Núria Martí Constans.

El guanyador del Conte curt Es còdol és Albert Grabulosa i Reixach pel conte Temps de filats, cadenes i pells de mandarina amb un premi de 400 euros. I el finalista del concurs, Antoni Gonzalvo que va presentar la narració curta El desconcert després de la cançó i ha rebut un premi de 150 euros.

Aquest any s’hi havien presentat 168 contes. És una iniciativa que compta amb la col·laboració de la Fundació Josep Pla i el patrocini d’H10 Hotels.

Per altra banda, han entregat els tres premis del Concurs de fotografia digital. Podien participar en les categories de roques, colors i fotografies lliures. Els guanyadors són Gisela González amb “Màgiques roques” en la categoria de roques, Eloi Alcaide amb “Perill” en la de colors i Vicenlee Moedano amb “Racons secrets a primera vista”, en la lliure.

S’hi havien presentat una vuitantena de fotografies. Cadascú ha guanyat un menú per a dues persones en restaurants de Calella i valorats en 75 euros.

Gisela González
Vicenlee Moedano
Eloi Alcaide

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).