Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ja s’han publicat les bases del VIII Premi de conte curt Es Còdol

Escrit per el 21 de Febrer de 2023

  • Les obres premiades es publicaran a la revista Es Còdol. El guanyador es coneixerà en un acte a finals d’estiu.

L’Associació de Veïns i Amics de Calella ha publicat les bases per participar a la vuitena edició del Premi de conte curt Es Còdol. És una iniciativa que compta amb la col·laboració de la Fundació Josep Pla i el patrocini d’H10 Hotels.

Les obres que es presentin han de ser en català i inèdites. No poden ser premiades en altres concursos i trobar-se pendents de resolució en certàmens. La temàtica és lliure i té una extensió mínima de dues pàgines i un màxim de quatre.

Els textos s’hauran de presentar en format Word o PDF i tipografia Times New Roman, a doble espai i un cos de 12 punts. Cada autor només hi pot participar amb una obra i els guanyadors d’anteriors edicions no poden tornar-s’hi a presentar. L’enviament es permetrà fins al 30 de juny de 2023 a través del formulari del web del concurs.

El primer premi tindrà un valor de 400 euros i si el jurat ho considera adient, s’atorgarà un premi de 150 euros per finalista. Les obres premiades es publicaran a la revista Es Còdol. El guanyador es coneixerà a finals d’estiu en un acte que se celebrarà a Calella. Ho explica Lluïsa Bonal de l’Associació de Veïns i Amics de Calella.

El jurat estarà format per Mar Bosch, Josep Maria Fonalleras, Núria Martí i Guillem Terribas i la secretària sense vot serà Eulàlia Tauler, vocal de l’AVAC.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).