Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Núria Martí Constans presenta el llibre “Hores secretes” a Calella

Escrit per el 25 d'Agost de 2023

  • La presentació serà el dissabte, 26 d’agost a les 18.30 hores al local social de l’AVAC amb la introducció de Guillem Terribas.

Núria Martí Constans presenta el llibre Hores secretes a Calella aquest dissabte. A la seva última novel·la, ha adaptat la primera, Hores prohibides, al format de Lectura fàcil.

La novel·la explica la història d’una noia jove, la Caterina, que a principis del segle XX entra en un convent de monges a Girona. Allà s’enamora d’en Ramon, un pagès. Però, serà un amor prohibit perquè ell està casat. En parla l’autora, Núria Martí Constans.

Els llibres de Lectura fàcil segueixen unes característiques determinades per assegurar que siguin de fàcil accés per a tothom. Existeix l’Associació Lectura Fàcil que especifica quines característiques ha de complir, com per exemple, posar-hi imatges descriptives, textos en bandera, frases que respectin les unitats sintàctiques dels textos i marges amples amb força interlineat.

Explica que a Catalunya hi ha moltes publicacions amb aquest format i que està creixent arreu de l’estat espanyol. Destaca que també permet apropar autors clàssics a pràcticament tothom.

Núria Martí Constans és una escriptora i professora nascuda a Calella, a la comarca del Maresme. És l’autora de diverses novel·les, moltes d’elles adaptades en el format de lectura fàcil. A més, també ha guanyat reconeixements com el de Joaquim Ruyra, dins dels Premis Recvll de Blanes per l’obra El món dels viuscontes i microcontes criminals.

La presentació serà el dissabte, 26 d’agost a les 18.30 hores al local social de l’Associació de Veïns i Amics de Calella de Palafrugell, al carrer d’August Pi i Sunyer, 1 de Calella. El dinamitzador cultural Guillem Terribas presentarà l’acte.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).