Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Ja es pot participar en el IV Concurs de fotografia digital de l’AVAC

Escrit per el 12 de Juny de 2023

  • Els premis inclouen tres menús per a dues persones valorats en 75 euros.
  • S’hi pot participar fins al 18 d’agost.

Ja es pot participar en el IV Concurs de fotografia digital de l’Associació de Veïns i Amics de Calella. Els premis inclouen tres menús per a dues persones en restaurants de Calella i valorats en 75 euros. S’hi pot participar fins al 18 d’agost.

El concurs està obert a tothom i s’estructura en tres categories diferents: roques, colors i fotografies lliures fetes a Calella. Cada participant podrà presentar un màxim de tres obres, una per cada categoria. Han de ser inèdites i els únics autors. En parla la presidenta de l’associació, Lluïsa Bonal.

Les fotografies s’hauran de presentar en format JPG o TIFF, amb el nom de l’obra i l’autor al nom de l’arxiu, com per exemple Posta de sol_Pere Garcia.

L’enviament s’ha de fer a través dels correus electrònics roques@calelladepalafrugell.cat, colors@calelladepalafrugell.cat i lliure@calelladepalafrugell.cat, segons cada temàtica. Al cos del correu s’ha d’incloure el nom de l’obra, nom i cognoms de l’autor, usuari d’instagram si escau, telèfon de contacte, correu electrònic i adreça postal. La data màxim és el 18 d’agost i el nom dels guanyadors es farà públic el 21 d’agost per correu o telèfon. L’entrega dels premis tindrà lloc el 26 d’agost a les 19 hores al local social de l’AVAC.

El jurat està format per Ricardo Herrera, Pere de Prada, M. Dolors Niell, i M. Assunció Regàs i com a secretària sense vot, Laura Millán. Es valorarà la creativitat, la composició, la qualitat tècnica i la temàtica.

Les obres guanyadores s’exposaran al local social del 26 d’agost al 2 de setembre. També, es farà un vídeo amb totes les fotografies presentades i es publicaran a les xarxes socials de l’associació.

Fotografia: Miquel Galceran


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).