Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


L’Associació Turística de Palafrugell preveu una bona Setmana Santa

Escrit per a 16 de Març de 2021

  • Bàrbara Hallé presidenta de l’Associació Turística de Palafrugell fa una valoració optimista de l’arribada de la Setmana Santa.
  • Tot i les ganes del sector i dels visitants, es fa una crida a la prudència i responsabilitat individuals.

La relaxació de les restriccions de la pandèmia ha portat que a Palafrugell alguns establiments que no obrien fins a l’estiu, ja estan preparant-se per obrir les portes a Setmana Santa. En aquest sentit, Bàrbara Hallé, presidenta de l’Associació Turística de Palafrugell, preveu una bona Setmana Santa.

Primer de tot, Bàrbara Hallé destaca que càmpings, hotels i apartaments de l’Associació, han rebut un augment de sol·licituds de reserva des de dijous. A més, remarca que la majoria no tenia previst obrir fins a l’estiu.

Amb l’obertura del 70% dels allotjaments turístics al territori per Setmana Santa, vindrà el posterior tancament fins a la temporada d’estiu. Hallé ho justifica detallant que “fins que no hi hagi obertura de fronteres, no ens podem plantejar seguir oberts perquè és un cost massa considerable”.

Tot el conjunt d’establiments del territori esperen la Setmana Santa amb ganes, il·lusió i emoció. Des del punt de vista de l’ATP, preveuen una quantitat de visites “impactant”, però no comparable amb altres anys anteriors a la pandèmia.

“La part negativa és la por”

En aquest sentit, la Bàrbara aprofita el nostre altaveu per demanar prudència a tots els visitants. Afegeix que, tot i les ganes de recuperar la Setmana Santa, es pot recaure en el que es va viure un any enrere.

D’altra banda, al voltant de la restricció de l’horari dels sopars, la presidenta de l’associació comparteix que està d’acord amb la mesura. En aquesta línia apunta que la mesura convida a la prudència en un horari més complicat com són els àpats nocturns.

Per últim, Hallé fa referència al comerç com un dels sectors que també es beneficiarà de la Setmana Santa. A més dels comentats al llarg de la conversa com són la restauració i els allotjaments turístics.

Podeu recuperar la conversa íntegra amb Bàrbara Hallé en la que explica que l’Associació Turística de Palafrugell preveu una bona Setmana Santa al següent arxiu.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *