Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La Torre de Can Mario es tenyirà de verd en record a les víctimes de la COVID a Palafrugell

Escrit per el 25 de Març de 2021

  • Es farà aquest cap de setmana coincidint amb el primer aniversari de la primera mort per COVID al municipi.

Els propers dies 26, 27 i 28 de març la Torre de Can Mario es tenyirà de verd en record a les víctimes de la COVID a Palafrugell. La il·luminació es concretarà a la part més alta d’aquesta estructura. La iniciativa es fa coincidir amb el primer aniversari de la primera mort a Palafrugell per coronavirus. Un fet que es va notificar el 26 de març del 2020 i que va afectar a una usuària de la residència Palafrugell Gent Gran.

Així, aquest espai emblemàtic del municipi es tenyirà d’aquest color des de les vuit del vespre fins la una de la matinada durant 3 dies. El motiu principal d’aquesta iniciativa és en record de les víctimes que han patit el drama provocat per la Covid-19 durant el darrer any. A més, també suposa un homenatge a les famílies. També, a totes aquelles persones que han estat en primera línia en la lluita contra la pandèmia.

S’ha escollit la Torre de Can Mario perquè es tracta d’un punt “referent i emblemàtic” de la població, i al mateix temps, suposa una referència que és visible des de quasi qualsevol punt de tots els barris del municipi.

Medalla d’Honor a la Vila

D’altra banda, l’Ajuntament de Palafrugell ha decidit que finalment el proper dia 10 d’abril farà entrega de la Medalla d’Honor de la Vila a totes les entitats i grups de voluntaris que van lluitar i segueixen treballant contra la Covid-19. A totes elles se’ls entregarà un Diploma commemoratiu per la tasca realitzada. L’acte estava previst pel mes de setembre de l’any passat, però es va ajornar per la situació de la pandèmaes. Ara, s’espera que, sempre que ho permeti el PROCICAT es pugui dur a terme aquest emotiu reconeixement.  


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).