Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Coneixem a la nova regidora d’Educació, Mònica Alcalà

Escrit per a 15 de Juliol de 2019

  • Primers dies de “coneixença del funcionament intern de l’àrea perquè el que es veu com a usuària és tota l’oferta formativa”.
  • Ha admès que és una gran responsabilitat per la gran feina que s’ha fet al llarg dels anys

La nova regidora d’Educació, Mònica Alcalà ha passat pels micròfons de Ràdio Palafrugell per comentar els primers dies com a responsable política d’aquesta àrea. Els objectius de cara al futur més immediat són dos. D’una banda, posar tots els esforços en consolidar el projecte d’Eduació 360 i, de l’altra, donar forma a com fer front a l’increment de l’alumnat de secundària.

Primer de tot, la nova regidora de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell ha fet un repàs dels seus primers dies. En aquest sentit, Mònica Alcalà ha destacat que estan servint per conèixer l’estructura interna de l’àrea.

Seguint amb aquesta presa de contacte, Alcalà ha explicat en què s’estan centrant les primeres reunions amb la cap d’Educació, la Núria Aupí.

Tot, seguit, la número 2 d’ERC, ha admès la gran responsabilitat que representa estar al capdavant de l’àrea d’Educació. D’una banda per la importància que té de per sí i, de l’altra, per la gran feina que s’ha fet històricament a Palafrugell en matèria d’educació.

Reptes per a la regidoria d’Educació

Entre els grans projectes que es presenten en aquest mandant n’hi ha dos. El primer, la consolidació del projecte d’Educació 360, la continuació de Ciutat Educadora. Així, Mònica Alcalà, ha comentat en quin punt es troba aquest projecte.

A més del projecte d’Eduació 360, un altre gran repte que es presenta en aquest mandat és com fer front a l’increment de l’alumnat de secundària. En aquest sentit, fa unes setmanes Palafrugell va rebre la visita del Conseller d’Educació, Josep Bargalló. Alcalà ha fet una pinzellada de com va anar la trobada amb el Conseller de la Generalitat de Catalunya.

Durant la campanya electoral semblava que tot passava per a la construcció d’un nou edifici. No obstant això, la nova regidora d’Educació, Mònica Alcalà, admet que hi ha altres alternatives.

Així doncs, després de l’estiu és per quan s’han emplaçat a tenir una nova trobada amb el Conseller d’Educació. Serà el moment d’aclarir quina és la millor alternativa per fer front a aquest increment de cara al curs 2020-2021.

Mònica Alcalà, regidora d’Eduació a Ràdio Palafrugell
La nova regidora d'Educació Mònica Alcalà
Mònica Alcalà als estudis de Ràdio Palafrugell

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *