Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Josep Bargalló, Conseller d’Educació visita Palafrugell

Escrit per el 2 de Juliol de 2019

Josep Bargalló Conseller d’Educació visita Palafrugell, conjutament amb amb el director dels Serveis Territorials d’Educació a Girona, Martí Fonalleras. A més, l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, i els regidors Joan Vigas i Mònica Alcalà els han acompanyat en el seu recorregut per la vila.

La trobada s’ha iniciat a la Casa Consistorial, on el Conseller ha estat rebut per l’alcalde i alguns regidors municipals. A l’ajuntament ha tingut una reunió amb l’alcalde per conèixer els aspectes més destacats en matèria d’ensenyament de Palafrugell. Josep Bargalló donava els detalls d’aquesta reunió a Ràdio Palafrugell

La visita al consistori també ha servit perquè el Conseller d’Educació de la Generalitat signés el Llibre d’Honor de l’Ajuntament.

A continuació la comitiva s’ha traslladat fins a l’Escola de Música L’Energia. La directora de l’Escola, Rita Ferrer i altres representants del centre els han rebut. En aquest trobada, el Conseller ha pogut veure com quedarà la segona fase de millora de l’Escola.

I ja per finalitzar, s’han traslladat al Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós per fer una breu visita a les instal·lacions i per reunir-se amb la Fundació Pallach. En la reunió amb la Fundació ha servit per posar les bases per la commemoració de l’any Pallach que se celebrarà el proper 2020.

Sota el títol Any Pallach 2020 “Per l’educació i el compromís social”, la Fundació té previst organitzar una sèrie d’actes per aprofundir en valors lligats a l’educació i al compromís social que defensava Josep Pallach.

Per últim, el Conseller i l’Ajuntament s’han emplaçat a tornar-se a trobar després de l’estiu per posar fil a l’agulla sobre diversos temes. Un d’ells la possibilitat de construïr un nou insititut al municipi.

Josep Bargalló, Conseller d'Educació visita Palafrugell
Josep Bargalló, Conseller d’Educació i Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell
Declaracions a Ràdio Palafrugell de Josep Bargalló i Josep Piferrer

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).