Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La 3a Neteja de la Mediterrània a les platjes de Palafrugell espera un rècord de voluntaris

Escrit per el 10 de Setembre de 2021

  • El pròxim dissabte 18 de setembre, arriba a les platjes de Palafrugell “La Neteja de la Mediterrània”.
  • L’edició d’enguany, comptarà amb la presència de l’Olivia Mandle i de les responsables de l’institut Jane Goodall del programa educatiu “Raíces y Brotes”.

Conversem amb Mònica Navarro, de la firma Delicious & Sons, una marca d’alimentació ètica que lluita per una cadena de producció sostenible i compromesa amb el medi ambient. Dins d’aquest mateix compromís, Delicious & Sons organitza jornades de “Neteja de la Mediterrània” a través de la Fundació WE CARE. Una activitat que arriba per tercer any a les platges de Palafrugell, serà el pròxim dissabte 18 de setembre.

En primer lloc, Mònica Navarro destaca que la firma Delicious & Sons és “una marca d’alimentació inclusiva, que realment qualsevol persona amb qualsevol mena de dieta pot prendre els nostres productes”.

Des de la marca, han impulsat la fundació WE CARE per “tornar al Mediterrani tot allò que ens dona”. Així, entre d’altres pretene divulgar la necessitat de cuidar el nostre mar. Mònica Navarro, nativa de Tamariu, comparteix que la vessant més activista de la marca és resultat d’un projecte emocional i professional amb les costes de Palafrugell.

Una 3a edició centrada en les platges del Port Pelegrí i Llafranc

Respecte les novetats d’aquest any, la fundació WE CARE desenvoluparà la Neteja de la Mediterrània en dues de les platges de Palafrugell. D’una banda, la platja del Port Pelegrí de Calella i la platja de Llafranc.

D’altra banda, l’edició d’enguany comptarà amb la presència de la filla de Navarro, l’activista de 14 anys Olivia Mandle. Reconeguda per l’Institut Jane Godall de Madrid com una “mini heroïna” amb la causa. Així ens la presenta a continuació la mateixa Mònica.

L’any passat la neteja del litoral de Palafrugell va superar els 170 inscrits gràcies al control de la Policia Local i les mesures de seguretat i prevenció.

Per a la 3a edició, des de l’organització es mostren optimistes de poder superar aquest xifra de voluntaris. A continuació, adjuntem l’enllaç directe al formulari per formalitzar l’inscripció a l’activitat.

Per últim, destacar que l’Ajutnament de Palafrugell, a través de l’àrea de Medi Ambient col·labora amb l’activitat. Podeu recuperar la conversa íntegra amb la Mònica Navarro de Delicious & Sons.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).