Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Juli Fernández: “portem dos anys de govern superat”

Escrit per el 23 de Juny de 2021

  • Qualifica el govern de “superat” i denuncia la manca d’organització, prevenció i coordinació interna de l’equip de govern.

Al llarg de la programació del matinal de Ràdio Palafrugell, hem realitzat una aturada per connectar amb les instal·lacions del PSC. El cap de l’oposició, Juli Fernández, ha fet pública una valoració sobre els dos darrers anys al càrrec, fent èmfasi en alguns dels punts més destacats arran de la gestió del govern actual.

Marc Piferrer, Juli Fernández i Gullem Genové davant l’entrada del local del PSC a la Plaça Europa de Palafrugell.

En primer lloc, abans d’entrar en detall, Fernández valora la gestió del govern després de dos anys en el cap de l’oposició. A continuació, qualifica el govern de “superat” i denuncia la manca d’organització, prevenció i coordinació interna de l’equip de govern.

Tot seguit, Juli Fernández afirma que aquesta mala gestió no té solució possible pel que queda de mandat. Això ho justifica per la manca d’un “projecte estratègic” efectiu i a la falta d’actuació de Som Gent del Poble.

Contrari al projecte de desdoblament de l’Avinguda Espanya

Respecte el desdoblament de l’Avinguda Espanya, Fernández recorda que “el programa electoral del 2019 no serveix per res en aquests moments perquè hi ha hagut una pandèmia pel mig que això canvia totes les prioritats”. Defensa que aquests diners haurien de destinar-se a projectes estratègics.

En aquest punt, conversant sobre l’oferta de pàrquing públic al centre del poble, Fernández qualifica el pàrquing de l’Escola Energia de perifèric. De nou, aprofita per fer pública la proposta d’aprofitar el desnivell del pàrquing del casal per una segona planta.

El PSC demana una política activa de creació d’habitatge públic

En segon lloc, el cap de l’oposició fa menció de la manca d’oferta d’habitatge social al municipi per donar resposta a la població més vulnerable. Defensa que la creació d’una política activa de creació d’habitatge públic, també comportaria a una regulació dels preus de l’habitatge privat.

Tot recordant la creació de l’IPEP l’any 2004, Fernández defineix l’òrgan d’obsolet. A continuació, recorda la plaça de gerent que no es convoca des de fa dos anys i convida a l’adhesió de la institució dins la casa de govern de la vila.

Sobre la gestió del geriàtric amb l’entrada de l’estat d’alarma, el PSC denúncia la passivitat i la “falta de lideratge” i de comunicació amb el patronat.

Finalment preguntat sobre el futur, el cap i portaveu del PSC declara que segons les previsions, els dos anys vinents no canviaran res en la gestió del govern. El que comportarà a un “ajuntament sense recursos econòmics” pel següent equip de govern.

Adjuntem la conversa completa amb el cap de l’oposició Juli Fernández (PSC), a l’enllaç de continuació:


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).