Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


La plaça Priorat Santa Anna deixarà de ser un aparcament

Escrit per el 17 de Maig de 2021

  • La reforma començarà passat l’estiu i l’objectiu és dignificar aquest espai per tal d’oferir un nou espai de terrassa als establiments de restauració d’aquella zona.

El regidor d’Obra Pública de l’Ajuntament de Palafrugell, Lluís Ros, explica els detalls de la remodelació que farà que la plaça Priorat Santa Anna deixi de ser un aparcament. Això, però, no passarà fins després de l’estiu.

La vintena de places d’aparcament de zona blava situades a la plaça Prioritat Santa Anna desapareixeran després de l’estiu. Així ho confirma Lluís Ros, regidor d’Obra Pública. Ros apunta que tenen un projecte molt maco per dignificar aquest espai del centre de Palafrugell.

Un dels principals objectius és donar una altra vida a aquest espai del municipi. En aquest sentit, Lluís Ros considera que amb la reforma la plaça serà una alternativa a plaça Nova.

Així, també pot ser una bona oportunitat per rellançar la plaça Ermengarda que, segons el regidor, està infrautilitzada.

Una altra zona d’aparcament propera

Malgrat que es perdran 20 places d’aparcament en ple centre del municipi, Lluís Ros assegura que hi haurà dues alternatives properes. A més, recorda que també hi ha el pàrquing subterrani de la plaça Can Mario.

En aquest sentit, també explica que a la plaça Priorat Santa Anna hi haurà un espai per a càrrega i descàrrega. D’altra banda, també apunta que cal acostumar-se que per aparcar al centre del poble cal fer-ho pagant.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).