Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Josep Piferrer: “No hi ha hagut cap tracte de favor amb el Tennis Palafrugell”

Escrit per el 19 d'Abril de 2021

  • Així de contundent s’ha mostrat l’alcalde de Palafrugell respecte les acusacions del PSC d’haver fet la vista grossa amb les obres del Tennis Palafrugell.

Josep Piferrer ha assegurat a Ràdio Palafrugell que “no hi ha hagut cap tracte de favor amb el Tennis Palafrugell“. No obstant això, ha reconegut que se’ls ha instat dues vegades aturar les obres per manca de llicència, però el club no en va fer cas. Ara, des del consistori se’ls hi requerirà que enderroquin la part de l’obra que no podrà ser legalitzada.

El PSC de Palafrugell denunciava divendres la passivitat i la complicitat de l’equip de govern davant les obres sense llicència que havia dut a terme el Club de Tennis Palafrugell. Davant d’aquestes acusacions, el batlle palafrugellenc ha negat els fets i ha recordat que es van obrir dues ordres de suspensió d’obres. A més, el consistori està tramitant un expedient perquè enderroqui allò que no és legalitzable.

D’altra banda, també descarta que s’hagi fet un tracte de favor al club de tennis, atès que en d’altres ocasions hi hagut procediments similars. Així, Piferrer, posa com exemple el que va passar amb les obres de la Mesquita.

Per tant, malgrat que se sancionarà al Club de Tennis Palafrugell per haver executat aquestes obres, tot i no tenir la llicència adequada, en podrà legalitzar bona part d’elles.

No hi ha motius per anar al jutjat

Respecte les acusacions que hi pogués haver algun regidor interessat en les obres del club, Piferrer ho ha negat categòricament. En aquesta línia, repta a l’oposició que si considera que hi ha algun fet que sigui penable, que ho portin als jutjats.

“Si creuen que hi ha un fet judicialment penable, el que han de fer és portar-ho al jutjat i no fer notes de premsa”

Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell

Tot i que en algun moment de l’entrevista, Piferrer apunta a que ja se’ls havia requerit l’enderrocament d’allò no legalitzble, aquest expedient encara no s’ha fet arribar al Club de Tennis Palafrugell.

Per últim, l’alcalde de Palafrugell ha recordat que en aquest cas s’ha actuat com en tots els altres casos similars. Preguntat per si el fet que el Club de Tennis Palafrugell no fes cas dels requeriments per aturar les obres, això dificultaria que les poguessin legalitzar, Piferrer explica que en aquest tipus de casos no són tan expeditius.

Així doncs, Josep Piferrer ha negat amb rotunditat que hi hagi hagut un tracte de favor amb el Tennis Palafrugell. Malgrat que es farà arribar a la propietat el requeriment per enderrocar una part de l’obra, aquesta encara podrà al·legar-hi.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).