Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC Palafrugell denuncia obres irregulars i sense llicència a les instal·lacions del ‘Club Tenis Palafrugell’

Escrit per el 16 d'Abril de 2021

El PSC de l’Ajuntament de Palafrugell denuncia les obres irregulars i sense llicència que s’han fet a les instal·lacions del ‘Club Tenis Palafrugell‘. La denúncia s’ha fet pública de forma reiterada al ple del consistori.

En aquesta línia, el grup socialista apunta que “el més greu de tot, és la passivitat i la complicitat de l’equip de govern“. El PSC Palafrugell destaca que malgrat les reiterades denuncies, no s’ha procedit a executar les seves resolucions per aturar les obres i procedir a la restauració de la legalitat urbanística. Un fet que comportaria l’enderroc de totes les obres, ja que no es poden legalitzar.

El cas més sorprenent, fa referència a la construcció de la pista de pàdel, ja que una vegada revisat l’expedient, únicament existeix un requeriment de suspensió d’obres en data 12 de gener del 2021, però les obres no han estat aturades. A més, apunten que la instal·lació està acabada i en funcionament, sense cap actuació per part del consistori.

Portar l’expedient als tribunals

D’altra banda, la formació socialista està valorant portar l’expedient als tribunals, ja que poden estar en un suposat cas de tracte de favor i de prevaricació administrativa. A més, també expliquen que s’analitzarà la relació que pot tenir algun regidor del govern amb aquestes instal·lacions.

Per últim, en nota de premsa, el PSC es pregunta, com és que el govern en aquest cas és tant permissiu. Per contra, expliquen, està declarant la guerra permanent als restauradors i bars, en relació a les ocupacions de terrasses.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).