Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Inscripcions obertes per la jornada Let’s Clean Up 2021

Escrit per a 1 de Maig de 2021

  • Conversem sobre l’obertura d’inscripcions i objectius del Let’s Clean Up amb Sergi Travessa de Medi Ambient.
  • L’Àrea de Medi Ambient i l’Àrea de Qualitat Urbana són les responsables de l’organització de les jornades al municipi.
  • La jornada se celebrarà dissabte 8 de maig i la inscripció és obligatòria.

Els micròfons de Ràdio Palafrugell reben la visita d’en Sergi Travessa de l’Àrea de Medi Ambient. A continuació, conversem sobre l’obertura d’inscripcions de la campanya Let’s Clean Up 2021 d’enguany que organitzen conjuntament amb l’Àrea de Qualitat Urbana.

Per tal de començar l’entrevista, en Sergi Travessa de Medi Ambient recorda que les jornades Let’s Clean Up, se celebren dins el marc del dia europeu de la neteja. Amb la intenció de conscienciar a la societat de la quantitat de residus que aboquem al medi natural del nostre entorn.

Enguany, en la recollida se centraran en les zones d’interior del municipi que acostumen a rebre alertes per acumulació de residus.

Segons aclareix Travessa, a causa de la pandèmia la darrera edició del Let’s Clean Up va coincidir amb la neteja del litoral marí que se celebra des del 2004.

A banda de les iniciatives de l’Àrea de Medi Ambient, en Sergi destaca les iniciatives voluntàries de la ciutadania. Tant les independents com les provinents dels centres educatius del municipi.

Les intencions del Let’s Clean Up

En aquest sentit, des de les línies de treball de la jornada es busca erradicar els dos tipus d’accions incíviques més comuns amb els residus: Els llançats a peu de camí i els localitzats en abocadors il·legals en diferents indrets localitzats.

Per finalitzar la conversa, recordar que la jornada tindrà lloc dissabte 8 a les 9.00 h amb inici al paratge de la Farena. En aquest sentit, cal inscripció prèvia seguint els passos que detalla en Sergi Travessa a continuació.

Let's Celan Up

Podeu recuperar l’entrevista completa amb Sergi Travessa de l’Àrea de Medi Ambient a l’arxiu disponible a continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *