Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Han començat les inscripcions al Centre de Formació d’Adults de Palafrugell

Escrit per el 10 de Setembre de 2023

  • Hi ha temps de matricular-se fins al 15 de setembre. Prèviament, es va obrir un període d’inscripcions pels alumnes que havien estudiat al centre.

El Centre de Formació d’Adults de Palafrugell ha començat el període d’inscripcions del curs 2023-24. L’oferta educativa és variada i té la durada d’un curs, és a dir, de setembre a juny. Hi ha temps per a matricular-se fins al 15 de setembre. Prèviament, es va obrir un període d’inscripcions pels alumnes que havien estudiat al centre.

L’alumnat nou ha de portar el DNI o passaport, una fotografia i, si és necessari, fer una prova de nivell. Els que ja hi han estudiat, no caldrà que portin la documentació ni fer cap prova. La inscripció s’ha de fer presencialment els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 hores i els dimarts i dijous, de 16 a 19 hores.

Entre l’oferta d’idiomes, ensenyen les llengües catalana, castellana i anglesa. En aquest cas, fan proves de nivell per saber els coneixements previs i decidir el curs més adequat de cadascú.

També, un cicle de formació instrumental en quatre cursos. Va dirigit, especialment, a persones nouvingudes i s’imparteix formació en idiomes i matemàtiques. Ho explica Enric Collado del centre.

Per altra banda, també imparteixen el GES, el cicle de Graduat d’Educació Secundària. Les classes es fan de dilluns a dijous a la tarda i vespre. Àngela Franquesa del centre explica que cal fer una prova de nivell abans de començar el curs.

El Centre de Formació d’Adults també és un centre de suport de l’Institut Obert de Catalunya per als estudis de GES. A més, fan cursos de preparació per a les Proves d’Accés a Cicles Formatius de Grau Superior i a les Proves d’Accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys.

També, tenen oferta formativa informàtica amb el curs COMPETIC I.

Els cursos són gratuïts, però en alguns casos cal pagar el material educatiu que es farà servir al llarg del curs. Tot i situar-se al Centre Municipal d’Educació Núria Rivas Mascarós, els cursos del Centre de Formació d’Adults depenen del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i no de l’Ajuntament, que també ha obert el període d’inscripcions. En cas de dubtes, es pot trucar al 972 98 19 17.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).