Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Comença el període d’inscripcions dels cursos d’adults aquest dimarts

Escrit per el 30 d'Agost de 2023

  • El termini d’inscripcions és del 5 al 20 de setembre per als cursos d’octubre a gener.

Comença el període d’inscripcions dels cursos d’adults al Centre Municipal d’Educació. S’obrirà del 5 al 20 de setembre per apuntar-se l’oferta formativa del primer quadrimestre del curs 2023-24, és a dir, d’octubre a gener.

S’impartiran cursos d’anglès, francès, alemany i italià. També, d’informàtica i de preparació de l’ACTIC, així com ensenyar a fer gestions a Internet amb seguretat, editar les imatges per les xarxes socials, de costura i d’aprofitament i rams florals de tardor.

Les inscripcions s’han de fer telemàticament a la pàgina web d’Educació de Palafrugell. Allà hi ha tota la informació sobre els cursos, horaris i preus. En cas de dubte, també es pot trucar al telèfon 972 30 43 45 en l’horari d’atenció al públic que és entre setmana, de 9 a 13.30 hores.

Per altra banda, el Consorci per a la Normalització Lingüística impartirà cursos de català aquesta tardor, en els nivells bàsic i elemental. S’adrecen a persones no catalanoparlants i els fan entre setmana a la tarda. A més, també hi ha cursos virtuals i en línia de tots els nivells en una plataforma Moodle o seguint les classes per videotrucada.

En aquest cas, cal trucar a l’Oficina de Català de Palafrugell al 972 01 16 47 els dilluns, dimarts, dijous o divendres de 9 a 13.30 hores.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).