Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Medi Ambient presenta la Guia Geològica Submergible

Escrit per el 15 de Juny de 2021

  • Conversem amb el tècnic de Medi Ambient, Sergi Travessa, per conèixer amb més detall la Guia Geològica Submergible.
  • Una guia resistent a l’aigua que permet conèixer la costa de Tamariu en caiac, snorkel o embarcacions de motor.
  • La guia ja es troba disponible a diverses biblioteques i llibreries de la comarca.

Durant el matinal de Ràdio Palafrugell, vam establir contacte amb l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafrugell. De la mà On, del tècnic Sergi Travessa, coneixem amb més detall la Guia Geològica Submergible que presenten des de l’Àrea.

Sergi Travessa detalla que la guia geològica submergible es tracta d’un projecte de l’Àrea de Medi Ambient. Així, a través d’aquest recurs és poden descobrir els diferents elements geològics de la costa de Tamariu durant la pràctica del caiac.

A continuació, en Sergi Travessa avança la informació que es podrà trobar entre les pàgines submergibles de la guia geològica.

Tal com aclareix Travessa, la guia geològica sumergible també es pot utilitzar amb embarcacions de motor o fent snorkel.

Per concloure, en Sergi avança que, a banda de les activitats programades, pròximament es programarà una presentació oficial de la guia a les instal·lacions de la Biblioteca de Palafrugell.

Sobre la visita guiada programada pel 20 de juny amb l’autor de la guia Carles Roque, aquesta ja té les places exhaurides. A continuació, Travessa declara que probablement “en funció a la demanda, es plantejaran més sortides”.

Per conèixer més detalls sobre l’estructura de la Guia Geològica submergible i on trobar-la, podeu accedir a l’entrevista completa amb en Sergi Travessa al reproductor de continuació.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).