Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


8a edició de la campanya ‘Estima el teu mercat’

Escrit per a 13 de Maig de 2021

  • A continuació, coneixem els detalls de l’edició d’enguany “Estima el teu mercat” de la mà de la Blanca Moncosí de l’IPEP.
  • D’entre les novetats, destaca el sorteig setmanal d’un lot de productes del Mercat de Palafrugell.

Amb la intenció de conèixer més detalls sobre la 8a edició de la campanya “Estima el teu mercat” convidem als nostres estudis a la Blanca Moncosí de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP). A continuació, Moncosí ens exposa els objectius de la iniciativa, quines dates tindrà lloc i el distintiu localitzable a les diferents parades del mercat de Palafrugell.

Del 17 al 30 de maig la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona porta la 8a edició de la campanya Estima el teu mercat. El Mercat de Palafrugell un any més se sumarà a aquesta iniciativa que té com a objectiu promoure una compra responsable i sostenible.

“Estima el teu mercat” amb els productes de proximitat i temporada

Estima el teu mercat
Mercat Municipal Exterior. Peix, fruita i carn.

De nou, els i les paradistes del Mercat de Palafrugell tornaran a donar protagonisme als productes de proximitat i de temporada. Blanca Moncosí explica que els productes es podrán identificar amb un distintiu en forma de cor. En el cas dels i les paradistes, amb una chapa informativa.

Un altre punt important és que, per cada compra dels productes recomanats, el o la paradista facilitarà als i les clientes una butlleta. Tal com exposa Moncosí, aquesta s’haurà d’omplir i dipositar a la bústia que es trobarà davant el mercat del peix.

En aquest sentit, a final de cada setmana se sortejarà entre tots i totes les participants un lot de productes. Sobre el contingut, es tractarà de diversos productes propis del Mercat de Palafrugell.

A continuació, trobareu disponible la conversació completa amb la Blanca Moncosí de l’IPEP.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *