Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Entregats els Diplomes al Mèrit Ciutadà 2020

Escrit per a 21 de Juliol de 2020

Aquest dilluns a la tarda, dins dels actes de Festa Major, l’Ajuntament de Palafrugell ha fet entrega dels Diplomes al Mèrit Ciutadà 2020. Enguany, a causa de les restriccions provocades per la pandèmia de la COVID-19, el lliurament s’ha realitzat en un acte privat al Teatre Municipal. No obstant això, s’ha retransmès per streaming a través del web palafrugell.cat. Han rebut aquest guardó l’establiment Cal Clic, Maria i Quim Casellas del restaurant Casamar i Rita Ferrer i Fèlix Pérez, impulsors musicals i culturals del municipi.

Maria i Quim Casellas reben el Diploma al Mèrit Ciutadà per haver convertit el restaurant-hotel Casamar en un espai de referència. Així, s’ha convertit en un atractiu a nivell gastronòmic i turístic. A més, els dos germans tenen una gran implicació amb la vila. Per la seva banda, l’establiment Cal Clic, rep el guardó per la seva tasca dins el teixit comercial palafrugellenc de proximitat i per saber mantenir la tradició del comerç local al llarg de tots aquests anys. A més, també Félix Pérez Diz rep el Diploma al Mèrit Ciutadà en reconeixement a la seva trajectòria musical i artística vinculada sempre a elements del patrimoni cultural de la vila. Per últim, Rita Ferrer, el rep per la seva tasca dins la docència musical, destacant pels seus coneixements especialitzats i de qualitat.

Des de l’any 2013, l’Ajuntament de Palafrugell entrega els guardons dels Diplomes al Mèrit Ciutadà de la Vila.

Roser Massaguer, regidora Benestar Social, Juli Fernández portaveu PSC, Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell, Rita Ferrer, Quim Casellas, Maria Casellas, Albert Rigau, Félix Pérez, Joan Vigas, 1r tinent d’alcalde i Josep Salvatella, regidor Gent Gran.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *