Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Félix Pérez, ànima de la coral Mestre Sirés

Escrit per a 18 de Juliol de 2020

  • El fundador de la coral Mestre Sirés de Palafrugell recollirà el Diplomà al Mèrit Ciutadà de la Vila aquest dilluns al Teatre Municipal.

Seguim el repàs de les personalitats que aquest dilluns, dins dels actes de la Festa Major de Palafrugell, rebran els Diplomes al Mèrit Ciutadà. Avui és el torn de Félix Pérez Diz, ànima de la coral Mestre Sirés.

Rafel Corbí ha conversat amb Félix Pérez al voltant d’aquest reconeixement cap a la seva figura. Pérez, ha fet gala de la seva modèstia. Així, ha remarcat que malgrat recau en la seva figura, és un premi a totes les persones que formen i han format part de l’entitat.

El 2019 es van celebrar els 40 anys de la Coral. Un any de moltes activitats i actes que per sort no s’han vist afectats per la COVID-19. En aquest sentit, Pérez ha apuntat que l’actual situació ha permès que el vincle entre els i les membres de la coral sigui més estret.

De fet, posant la mirada en els actes del 40 aniversari, Pérez ha recordat que les actuacions les van dividir per dècades. Així, en totes les cantades hi havia representades cançons d’algunes de les 4 dècades de l’entitat. Tot i que, el director de la coral ha remarcat que l’acte central va tenir lloc el 17 de juny del 2019, coincidint amb el 40 aniversari.

Tota una vida vinculada a la música

Félix Pérez disposa d’una llarga trajectòria vinculada al món de la música i a la docència. Ha exercit com a docent durant tota la seva vida acadèmica, bàsicament a l’escola Vedruna de Palafrugell i també al Vedruna de Palamós, escoles en les qual la Coral ha celebrat moltes de les seves actuacions. A més d’actuar a Catalunya, la Coral ha actuat a Galícia, Astúries, La Rioja, Aragó, Euskadi, Prades, Perpinyà, París, Marsella, Utrech, Veneto …

Tornant al Diploma al Mèrit Ciutadà, de nou, Pérez ha recordat que sense tota la gent que hi ha col·laborat no s’hagués arribat fins a l’actualitat. Així, ha fet extensiu el Diploma a tothom que en un moment o altre ha passat per la Coral Mestre Sirés.

L’acte de reconeixement en el que també s’atorgaran els diplomes a Maria i Quim Casellas del restaurant Casamar, a Rita Ferrer de la coral Nit de Juny i a l’establiment Cal Clic serà aquest dilluns 20 de juliol al Teatre Municipal de Palafrugell. Malgrat que serà un acte tancat al públic, es podrà veure en streaming per la web de l’Ajuntament de Palafrugell.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *