Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Diploma al mèrit ciutadà de Palafrugell 2020

Escrit per a 30 de Juny de 2020

  • L’establiment cal Clic, Félix Pérez, Quim i Maria Casellas i Rita Ferrer seran distingits amb aquest diploma durant la Festa Major de Palafrugell.

Avui el ple de l’Ajuntament de Palafrugell ratificarà qui s’emportarà els guardons Diploma al Mèrit Ciutadà de Palafrugell. Els diplomes s’entreguen durant la Festa Major que enguany tindrà lloc del 16 al 20 de juliol.

El Diploma al Mèrit Ciutadà de Palafrugell es concedeix a persones, entitats, agrupacions, institucions, empreses, comerços, etc, que mereixen la gratitud del municipi per activitats destacades en el camp cívic, cultural, esportiu, comercial o d’altres que donin prestigi a la vila.

En aquest 2020 es farà entrega d’aquest reconeixement a l’establiment cal Clic, un petit supermercat centenari del centre de la vila. D’altra banda, també rebran el Diploma personatges reconeguts com Quim i Maria Casellas, responsables del restaurant Casamar de l’Hotel Llafranc. Els germans Casellas són els impulsors de la iniciativa solidària Els Entaulats que s’organitza anualment i que serveix per homenatjar el voluntariat i/o col·lectius palafrugellencs.

A més, enguany també se’ls hi atorgarà aquest distintiu a Félix Pérez, com a director i fundador de la coral Mestre Sirés i Rita Ferrer, com a directora de la Coral Nit de Juny. En aquest sentit, Ferrer ha fet extensible aquest reconeixement a totes les persones que han format part de la coral.

Encara no se sap el format ni quan tindrà lloc, tot i que serà, com és habitual, durant la Festa Major de Palafrugell. La sessió plenària del mes de juny, la podreu seguir per aquesta web i pel 107.8fm.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *