Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El PSC reclama no tirar endavant la reforma de la plaça Priorat Santa Anna

Escrit per el 2 de Juny de 2021

  • Juli Fernández considera que per afrontar la remodelació de la plaça Priorat de Santa Anna, cal primer dotar de més aparcament públic el centre del municipi. 

Ràdio Palafrugell conversa amb el portaveu socialista Juli Fernández (PSC) sobre la reforma de l’espai de la plaça del Priorat de Santa Anna. La denúncia que ja va tenir lloc en el passat plenari, torna a repetir-se justificant que tot i ser partidaris de reordenar l’espai, cal crear més aparcament al centre del poble abans d’iniciar la reforma.

En primer terme, Juli Fernández recorda que el projecte aprovat anteriorment per unanimitat exigia a l’equip de Govern presentar un estudi del projecte i un procés participatiu. En aquest sentit, coincideix amb l’Alfons Rius d’En Comú Podem, que aquest estudi no s’ha fet.

El portaveu socialista ja va denunciar, en el passat plenari, que el seu grup sempre ha sigut partidari de reordenar l’espai. Però Fernández justifica que abans d’eliminar aparcaments, cal crear més aparcaments públics al centre del poble. D’altra banda, es recorda que el govern va fer un contracte d’arrendament de l’antic aparcament del Caprabo, que no s’ha posat en marxa.

En conclusió, el PSC reclama al govern que reflexioni sobre el projecte de remodelació de la plaça Priorat Santa Anna. Alhora, Fernández exposa diferents exemples per justificar “la incompetència del govern” a l’hora de buscar el consens entre els veïns i els diferents col·lectius.

Amb tot, la reforma de la plaça Priorat Santa Anna no convenç a l’oposició. A continuació podeu escoltar l’entrevista completa amb el portaveu socialista Juli Fernàndez.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).