Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


Alfons Rius lamenta que el projecte de l’Hotel Escola de Palafrugell estigui aturat

Escrit per a 24 de Febrer de 2021

  • Malgrat valorar positivament el nou paquet d’ajudes econòmiques que ha aprovat el consistori, considera que les inversions que vol fer l’equip de govern són mancades d’estratègia.

Conversa amb Alfons Rius, portaveu del grup municipal de Palafrugell en Comú Podem. Rius lamenta que el projecte de l’Hotel Escola de Palafrugell estigui aturat, ja que seria un factor diferencial pel municipi. D’altra banda, considera que l’equip de govern ha fet bé de tornar a fer un nou paquet d’ajudes directes per a famílies i establiments afectats per la COVID-19.

D’altra banda, s’ha mostrat més crític amb la llista de projectes que des de l’equip de govern han fet arribar a l’oposició. Així, segons Alfons Rius, es tracta de projectes que no mostren una línia estratègica clara.

A més, també apunta que moltes inversions semblen una carta als reis per fer content als regidors de les àrees que les demanen.

En aquesta línia, destaca que els 9 milions d’euros que disposa el consistori provinent del romanent s’han de saber invertir. Així, ha presentat 5 eixos bàsics pels quals s’hauria d’apostar segons el seu grup.

Hotel-Escola lluny d’obrir portes

Respecte al canvi en el model de turisme del municipi, Rius ha lamentat que el projecte de l’Hotel-Escola estigui aturat.

En aquest sentit, considera que malgrat que és competència de la Generalitat, l’Ajuntament si tingués interès podria fer-hi més.

200 enquestes a comerços valorant les ajudes econòmiques

Alfons Rius, també ha aprofitat aquesta conversa per donar a conèixer que des del seu grup municipal s’han fet més de 200 enquestes a establiments comercials i de restauració. Les preguntes estaven relacionades amb les primeres ajudes econòmiques rebudes.

Els resultats, segons Rius, denoten que malgrat hi ha satisfacció sobre els ajuts directes, es critica que la comunicació podria haver estat millor. Sobretot, pel que fa als establiments de forma del nucli urbà de Palafrugell.

A l’enllaç, podeu recuperar la conversa íntegra amb Alfons Rius en la que lamenta que l’Hotel Escola estigui aturat i valora les inversions que l’Ajuntament vol fer amb el romanent.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *