Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El pàrquing del Mercat segueix tancat

Escrit per a 3 de Setembre de 2020

  • Juli Fernández critica que s’anunciés l’adquisició sense tenir un informe tècnic que n’avalés l’obertura.
  • Joan Vigas, 1r tinent d’alcalde, reconeix precipitació en anunciar-ho. Tot i que l’adquisició era prioritària per l’equip de govern.

A principis de juliol informàvem que l‘Ajuntament de Palafrugell adquiria l’antic pàrquing del Caprabo per fer-lo d’ús públic. Aquesta zona amb 120 places d’aparcament ha de resoldre els problemes d’estacionament a la zona centre del municipi. No obstant aquest anunci, dos mesos després el pàrquing del Mercat segueix tancat.

El cap de l’oposició, Juli Fernández (PSC) ja va mostrar el seu desencís en el ple d’agost. En delcaracions a Ràdio Palafrugell apunta que aquest fet és una nova mostra la incapacitat del govern. Fernández també lamenta que prèviament no s’inspeccionés si l’aparcament complia les normatives actuals.

Per la seva banda, des del govern justifiquen l’adqusició d’aquesta zona com una prioritat per fer front a un problema endèmic, relacionat amb l’estacionament al centre de la vila. No obstant això, Joan Vigas explica que es pensaven que podrien disposar d’aquest pàrquing a l’estiu.

El pàrquing del Mercat segueix tancat perquè la normativa respecte quan estava obert ha canviat. Així doncs, cal adaptar-lo a aquests canvis legistlatius. El primer tinent d’alcalde de Palafrugell reconeix que no hi havia un informe tècnic exhaustiu i que per això es van precipitar en fer l’anunci de l’adquisició d’aquesta zona d’aparcament.

Per tot això, Juli Fernández considera que aquesta actuació és una nova mostra de la manca de capacitat de l’equip de govern. Fins i tot, apunta a una manca de coneixement de com funciona l’administració.

Malgrat aquesta demora en l’obertura, Joan Vigas no considera que s’hagin equivocat en el fons. Tampoc ha volgut entrar ha valorar les paraules de Fernández, del qual aprecia que sempre faci crítiques constructives.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *