Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


120 places noves d’aparcament al centre de Palafrugell

Escrit per el 3 de Juliol de 2020

  • L’entrada a l’aparcament està situada davant la plaça de Can Mario i la primera hora serà gratuïta.

L’Ajuntament de Palafrugell ha obtingut 120 places noves d’aparcament al centre de Palafrugell. En concret, està situat a l’encreuament entre el carrer de Llavià i Serra i el carrer Begur. La proximitat amb el Mercat Municipal i la cèntrica zona comercial del municipi, farà que es digui “Aparcament del Mercat“. En paral·lel a aquesta actuació, s’ha habilitat un carril des del Garriga a Llavià i Serra. Així, també es podrà accedir amb cotxe des del sector nord.

L’adquisició d’aquest nou espai farà que hi hagi més opcions d’aparcament properes al centre de Palafrugell. La presència del mercat i de la zona comercial feia necessari ampliar les places d’estacionament properes al centre de la vila. Pau Lladó, regidor de mobilitat destaca que aquesta era la darrera gran zona d’aparcament a tocar del centre.

D’altra banda, Lladó explica que portaven un any treballant per aconseguir aquesta bossa d’estacionaments.

La primera hora gratuïta

La primera hora d’aparcament serà totalment gratuïta tal i com succeeix amb altres aparcaments del municipi. Amb aquests 60 minuts es considera que hi ha temps suficient per a realitzar les compres. Pau Lladó creu que aquesta és la millor fòrmula per tal que hi hagi rotació. El sistema serà similar al del pàrquing del Casal a l’estiu.

Amb aquestes 120 places noves d’aparcament al centre de Palafrugell, el nombre de places en aquesta zona ascendeix a 711.

Tal i com ha explicat el regidor de l’Institut de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palafrugell Joan Vigas, “aquest nou aparcament que s’anomenarà aparcament del mercat permetrà millorar la mobilitat del centre de la vila i sobretot esponjar l’aparcament prop de la zona més comercial del municipi”.

Les dificultats d’aparcament i de mobilitat a l’entorn de mercat s’han vist agreujades en els darrers mesos per la crisi de la COVID-19. En aquest sentit, aquesta acció permetrà que tota la gent que visita la zona comercial palafrugellenca disposi d’un nou espai per aparcar a un minut caminat de distància del centre.


Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Els camps obligatoris estan marcats amb l'asterisc (*).