Ràdio Palafrugell

Informació local

Current track

Title

Artist


El “Julivia” torna a estar en marxa

Escrit per a 12 de Juliol de 2019

El bus “Julivia” torna a estar en marxa. Des del 12 de juliol i fins el 22 de setembre recorrerà els principals punts d’interès turístic de Palafrugell. L’objectiu principal és el de facilitar la mobilitat als visitants i vilatans. El Julivia bus reforça el servei en els nuclis costaners. Així, uneix Palafrugell amb Tamariu, Llafranc i Calella de Palafrugell i, també, espais emblemàtics turísticament com poden ser el Far de St. Sebastià i Cap Roig.

El bus “Julivia” arriba enguany al seu sisè estiu, i és possible gràcies la col·laboració entre l’empresa SARFA del grup Moventis i l’Ajuntament de Palafrugell. L’any passat més de 5.500 usuaris van fer servir el “Julivia”.

Com a novetat d’enguany, s’han fet millores incorporant una pantalla en el bus que indicarà cada parada i millores a l’APP del Julivia (Palafrugell al mòbil), com el detector dels espais d’interès segons la posició geogràfica i millores en la imatge i disseny de les noves pantalles d’informació.

El trajecte complet té una durada aproximada de 90 minuts, amb sortides de l’estació d’autobusos de Palafrugell a les 9.30 h, 11.00 h, 12.30 h, 16.00 h, 17.30 h i 19.00 h. Els usuaris poden pujar i baixar del bus tants cops com vulguin durant el dia de validesa del bitllet. Com ja és habitual, el servei es farà en un autobús descapotable de 34 places més el conductor (amb possibilitat de 29 places, més 1 persona amb mobilitat reduïda).

A més, el mateix dia d’ús del tiquet els usuaris es poden beneficiar de descomptes en activitats esportives i de lleure: excursions en caiac, immersions i batejos de submarinisme, lloguer de bicicletes, etc., i també en equipaments culturals del municipi (Museu del Suro, Fundació Josep Pla, Fundació Vila Casas, Jardins de Cap Roig, etc.).

Novetats i futur del “Julivia”

Enric Gimeno, president del grup Sarfa Moventis explica les principals novetats que presenta el Julivia aquest any.

El preu del “Julivia” bus pels adults (més de 12 anys) és de 5 € per a un dia i de 12 € per a 3 dies. Per als usuaris de 4 a 12 anys el bitllet costa 2,50 € (1 dia) i 5 € (3 dies), i els menors de 4 anys no paguen. Els tiquets del bus es poden comprar a les Oficines de Turisme, a  la taquilla de Sarfa, al càmping la Siesta i al mateix bus.

Per la seva banda, el 1r Tinent d’Alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Joan Vigas destaca que a més de donar a conèixer les platges, també es vol potenciar altres punts d’interès turístic del municipi.

Així doncs, el Julivia torna a estar en marxa, durant tot l’estiu i fins el 22 de setembre. Per últim, trobareu més informació al web de turisme de Palfruguell i al telèfon 972 30 02 28 i App Julivia bus a:  Palafrugell al mòbil.

El Julivia torna a estar en marxa 2
Josep Piferrer alcalde de Palafrugell, Enric Gimeno, director del grup Sarfa Moventis i Joan Vigas, 1r tinent d’alcalde i regidor de promoció econòmica

Opinions dels lectors

Deixa una opinió

El teu correu electrònic no serà publicat. Required fields are marked *