El FC Palafrugell s’emporta els tres punts a Tordera

Escrit per el 24 d'Octubre de 2021

• El FC Palafrugell guanya al CF Tordera per 1 a 2.
  • L’equip blanc-i-negre ha aconseguit la primera victòria a domicili.
  • El partit de la Sauleda s’ha ajornat, el Mas Mascort ha empatat i La Punxa ha perdut.

Aquest dissabte, el FC Palafrugell ha aconseguit la primera victòria com a visitant al camp del Tordera per 1 a 2. Així, els palafrugellencs es col·loquen segons del subgrup 1B de Segona Catalana i encadenen tres partits guanyats consecutius.

El conjunt del Maresme es va avançar al marcador al minut 14 de la primera part i va marxar guanyant el duel per 1 a 0 al descans. Però després de la mitja part, José Heredia va marcar el gol de l’empat al 57′, marcant la cinquena diana en sis partits, i després Badre, estrenant-se com a golejador aquest curs, va anotar el tant que va donar el triomf a l’equip blanc-i-negre al minut 84.

Uns primers tres punts a domicili del Palafrugell que el lateral esquerre Juanito va afirmar que ja feien jornades que perseguien:

El jugador es mostra satisfet amb el triomf a Tordera / ALBA CABRERA

També, aquest carriler procedent de la Sauleda ha parlat de la seva polivalència a la banda esquerra:

El futbolista del Palafrugell es mou per tot el lateral / ALBA CABRERA

Igualment, de cara a la pròxima jornada al Josep Pla i Arbonès contra el líder, el Tossa, el jugador explica que ja fa dies que pensen en aquest partit:

Els tossencs lideren el subgrup 1B de Segona Catalana / ALBA CABRERA

A més, des de Ràdio Palafrugell mostrem el nostre suport a Juanito després que en aquest inici de temporada perdés al seu pare.

Els altres resultats palafrugellencs

Pel que fa a la resta d’equips del poble, al grup 18 de Tercera Catalana no ha jugat aquesta jornada la Sauleda, ja que el seu partit contra l’Arbúcies ha quedat ajornat. Per la seva part, al grup 29 de Quarta Catalana, el Mas Mascort ha empatat a casa contra el Sarrià de Ter (1-1) i se situen setens a la classificació. Però La Punxa ha tingut pitjor sort en aquesta sisena jornada i ha perdut a Sant Antoni de Calonge (3-1) i baixen fins a la novena plaça.

I per acabar, cal recordar que es pot recuperar la retransmissió íntegra del Tordera-Palafrugell a continuació: