Escrit per el 17 d'Octubre de 2021

• El FC Palafrugell guanya la Unió Girona per 2-1.
  • Fins ara, l’equip blanc-i-negre ha guanyat tots els partits a casa.
  • La Punxa i el Mas Mascort de Palafrugell guanyen aquest cap de setmana, en canvi, la Sauleda ha perdut.

Aquest dissabte el FC Palafrugell ha aconseguit una nova victòria a casa davant la Unió Girona per 2 a 1. Així, el conjunt blanc-i-negre certifica la tercera victòria en cinc jornades, la segona de manera consecutiva i totes jugant com a local, a l’Estadi Josep Pla i Arbonès. Un triomf que col·loca als de Jordi Codina entre les primeres quatre places de la classificació del grup 1B de Segona Catalana.

Al minut 29, Jose Heredia va obrir el marcador favorablement per a l’equip palafrugellenc, aconseguint així el quart gol aquesta temporada en cinc enfrontaments per al davanter del Palafrugell. A la segona part, Joel Ferré va transformar la segona diana per als interessos dels blanc-i-negres (minut 64), segona també al seu compte personal en aquest curs de debut com a jugador del conjunt palafrugellenc. Seria al minut 70 quan la Unió Girona va marcar de córner, però no va ser suficient per rascar cap punt.

En aquest sentit, Ferré reconeixia que els darrers minuts del duel van patir:

El davanter palafrugellenc explicava com va canviar el partit amb el 2 a 1 / ALBA CABRERA

També, en referència al seu segon gol amb la samarreta blanc-i-negra, el davanter del FC Palafrugell es mostra a gust i satisfet amb el seu nou equip:

El pròxim enfrontament serà a Tordera el dissabte 23 d’octubre a les 16 h. Un vell conegut per al conjunt palafrugellenc, ja que va pujar a la Segona Catalana en la mateixa promoció, però un nou rival per a Joel Farré:

Pel que fa a la resta d’equips de Palafrugell, a Tercera Catalana l’AD Sauleda ha perdut 3 a 2 al camp del Cristinenc, acumulant dues derrotes i tres victòries en cinc jornades i baixant fins a la cinquena plaça del grup 18 d’aquesta categoria. Per la seva part, al grup 29 de Quarta Catalana el Mas Mascort ha guanyat 1 a 4 a la Fundació Esportiva Palamós i La Punxa també s’ha imposat per 3 a 1 contra el Pals Atlètic B. Així, es col·loquen cinquens i setens a la taula del grup 29, respectivament.

Per acabar, cal recordar que es pot recuperar la retransmissió íntegra a continuació.